Favo FridayHET IS...

Favo Friday #47

geschreven door Marit januari 19, 2018 1 Comment

Joeeeee, het is vrijdag, tijd voor Favo Friday #47! In de afgelopen week liep ik de halve marathon in Egmond, pakte ik mijn rust en uiteraard (what’s new) kwam er weer veel eten langs. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?


Zaterdag had ik een heerlijk dagje samen met Tom. We sloten de dag af met Wie Is De Mol? (wie kijkt het ook?) en zelfgemaakte roti. Ik heb hier al eens het recept uitgeschreven (zal ‘m binnenkort eens herschrijven). ZO lekker en voor mij een prima maaltijd zo voor de halve marathon.


Zondag liep ik de halve marathon in Egmond. Hoe dat allemaal ging lees je in mijn raceverslag


Maandag was ik vrij. Gelukkig maar, want ik had behoorlijk wat spierpijn in mijn benen. Ik heb mezelf de hele dag verwend met lekker eten, onder andere deze wrap met pindakaas en banaan. Klein beetje opgewarmd en afgemaakt met hagelslag en kokos. YUM!


Ik zat jullie al een paar weken te verlekkeren, maar afgelopen dinsdag plaatste ik dan eindelijk het recept van deze goddelijke vegan brownies. Als je dit weekend tijd over hebt, raad ik je zeker aan om een half uurtje in de keuken te staan! 


Dinsdag was mijn spierpijn al veel minder, dus ik ging naar de sportschool om mijn benen los te fietsen en te foamrollen voor bevordering van het spierherstel.


“Is het veel schone schijn in het bloggerswereldje?”, “Hoe begin je met bloggen?” en nog meer vragen die ik beantwoordde voor de Weetje Woensdag met een persoonlijke twist. Deze keer met “het bloggersleven” als thema. Al gelezen?


Deze week op het menu: rijst, kibbeling en courgette koekjes. Ik heb deze week weer een maaltijdbox van Marley Spoon besteld en ik vind dat echt zo’n uitvinding! Eens wat anders (inspiratie!) en heel chill dat je precies de nodige ingrediënten krijgt. Ook eens proberen? Ik heb een kortingscode voor jullie! Gebruik bij je bestelling de code: FITWITHMARLEY en krijg 25 euro korting. Tot 28 februari geldig dus doe er je voordeel mee!


De rijst met rundergehakt heb ik inmiddels geprobeerd en was erg lekker. Met veel kruiden en een yoghurtsausje, zelf nog nooit zo gemaakt, dus dat was weer inspirerend.


Gister stond er weer een nieuwe “Openhartig” online. Deze keer vertelt een lezer over hoe ze de beste wilde zijn in haar sport,  haar voeding hierom aanpaste, maar daar in doorsloeg. Haar persoonlijke, inspirerende verhaal lees je hier


Turning bitches for brekkie, heerlijk begin van de dag! 


Eindelijk weer eens SUSHI! Zo lang niet gegeten. ROLLEND naar huis!

Hopelijk heb je een fijne week gehad en ga je een heerlijk weekend tegemoet. ENJOY ONTZETTEND!
Happy Friday! ♥

1 Comment

Judith januari 19, 2018 at 11:08

jaaa WIDM! zo leuk dat dat weer begonnen is 🙂 Meteen zin in die turning bitchesssss trouwens haha! Ziet er echt superlekker uit 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram