Favo FridayHET IS...

Favo Friday #45

geschreven door Marit januari 5, 2018 2 Comments

Het is vrijdag! De eerste vrijdag van 2018 en de laatste vrijdag van de kerstvakantie! Een dubbele Favo Friday, want vorige week zat ik, net zoals iedereen volgens mij, lekker in de kerst en oud & nieuw bubbel. Het waren hartstikke leuke en fijne dagen, maar ik ben ook weer ontzettend toe aan ritme en ‘normaal’. Wat jij? 
In de afgelopen twee weken was het dus kerst, ging ik op kraambezoek, was het super rustig op werk en was het natuurlijk oud & nieuw! Kijk je mee met mijn favoriete momenten?


Eerste kerstdag bij mijn familie met cadeautjes onder de boom! 


Tom en ik zouden beide dagen voor het dessert zorgen. We maakten tiramisu en een toren van soesjes, YUM!


Tweede kerstdag was het gelukkig mooier weer dan de eerste dag. Deze dag gingen we naar Tom’s familie en gingen we lekker wandelen. 


Derde kerstdag is nog nooit zo bijzonder geweest. Samen met mijn andere vriendinnen gingen we op bezoek bij onze vriendin: de kersverse moeder! Het was zoooo’n dotje en fijn om te zien dat alles zo goed gaat.


Vind je hardlopen in de winter moeilijker? In deze blog geef ik je 8 motivatie-tips! LET’S GO!


En ja, ik heb zeker moeite met hardlopen in de winter… wat mij dan helpt? Een run plannen! Over een dikke week is het zover, dan loop ik de halve marathon in Egmond. Vorige week deed ik mijn laatste lange duurloop tijdens zonsopgang. Genieten!


Oud & nieuw vierden we samen met vrienden. Eerst gingen we burgers bouwen en daarna was het tijd voor CHAMPAGGGGNE!


Ik wilde hier een lekker klef stukje schrijven, maar ach, da’s ook helemaal niet nodig. Blij dat 2017 mét jou was en ready for 2018 with you!


Lekkerrrrr rustig aan op nieuwjaarsdag. Dit is echt een tip als je gezond, makkelijk en lekker wilt eten. Alles zit erin en binnen een half uurtje heb jij een vers soepje voor je staan (de biocolli-linzen variant is ook een aanrader!).


Er staat weer een nieuw Challenge Monday online: #eatyourveggieschallenge! Waarin ik jullie uitdaag om (meer) groente in je maaltijden toe te voegen. Doe jij al mee?


Door zo’n challenge begin ik in de ochtend al met groente. Heb je al eens courgette in je havermout geprobeerd? Gelijk 100 gram groente en je proeft er niets van!


Ik hou echt ontzettend van ringen en krijg hier dan ook altijd veel vraag naar. Die om mijn ringvinger is nieuw en heb ik gekregen van Zilver Zoen, schattig he?! Heb jij nog tips voor toffe ring webshops? 


Groente in je tussendoortje? Easy met deze carrotcake! Super lekker, voedzaam en handig als tussendoortje! Recept vind je hier


Ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar dat is het wel! Ik had deze week wat vroege diensten, dus dan ontbijt ik in de trein. Dit was mijn carrot-mug-cake ontbijtje. Heerlijk met wat kwark, blauwe bessen en rozijnen. Goed begin van de dag!

Dat was ‘m weer! Volgende week ga ik iets HEEL TOFS doen waar ik al weken naar uitkijk… ik ga samen met Primark naar IJSLAND! Echt, ik kan niet wachten! Zo nieuwsgierig naar dat land! Maarrrrr eerst nog een borrel, een 24-uursdienst en een vergadering. Heb jij nog plannen dit weekend?!

Happy Friday! ♥

2 Comments

Judith januari 5, 2018 at 13:06

wauw zo leuk dat je naar IJsland gaat zeg, veel plezier! Van die AH pureersoep ben ik ook helemaal fan, zo makkelijk en gezond <3

Antwoord
Marit januari 6, 2018 at 14:44

Dankjewel! Ja, ik ben ook mega fan, heerlijk!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram