Favo FridayHET IS...

Favo Friday #44

geschreven door Marit december 22, 2017 6 Comments

Het is vrijdag, dus tijd voor mijn favoriete momenten uit de afgelopen week! Gelukkig heb ik wat meer te delen dan vorige week, haha. De afgelopen week was voor mij heel bijzonder. Mijn beste vriendin is bevallen en van mijn andere beste vriendin kreeg ik een uitnodiging in de brievenbus voor haar bruiloft. Ja, we worden wat ouder, maar wauw, dit zijn toch echt prachtige momenten. Wat ik verder nog deed? Je ziet het hieronder!


Vrijdag had ik een shoot voor Body&Fitshop. Na een paar uur was ik onwijs verkleumd, maar er zijn toffe plaatjes geschoten!


Dit is dus echt vet chill! Alles in één verpakking voor heerlijke, verse en gezonde soep… aanrader!


Zaterdag  begon mijn dag ontzettend goed: kerstontbijt met de running girls! Iedereen nam wat lekkers mee: vegan chocoladetaart, granola, croissants, kerstbrood, smoothies, carrotcake en wentelteefjes. Genieten!


En rollend door naar het volgende feestje waar de gourmet en de pizzarette aanstond. YUMMM!


Zondag was zo’n prachtige dag! En ondanks dat het ontzettend glad was, had ik mijn duurloop gepland. Over drie weken is het namelijk zover: de halve marathon in Egmond. Ik liep 15 kilometer in het zonnetje!


It’s the most wonderful time of the year…. tijd voor kerst voorpret! Ik daag je deze week in de Challenge Monday uit om creatief met je eten om te gaan… zo zag mijn ontbijt eruit!


Maandag, de dag dat ik de Toyota Aygo na drie maanden weer moest inleveren. OH MAN, wat heb van deze auto genoten! Naast dat ‘ie er ontzettend hip uitzag, reed ‘ie zo fijn en zuinig en was gewoon heerlijk om in te rijden. Geloof het of niet, maar afgelopen dinsdag zijn we er de hele dag op uit geweest om onze eigen Toyota Aygo te scoren.  Als het goed is rijden we over twee weken in ons eigen eigen waggie!


Maandag moest ik dus de Aygo bij Toyota terugbrengen, wat vlakbij Breda is. Ik zou daarna de trein pakken naar mijn hoogzwangere vriendinnetje in Eindhoven. Onderweg werd ik afgebeld: het was begonnen!!!!! Op de terugweg van Breda besloot ik dan maar in mijn eentje te gaan lunchen/werken in een leuk tentje in Rotterdam. Ondertussen onwijs zenuwachtig, maar alles is goed gegaan en samen hebben ze een gezond, super knap jongetje op de wereld gezet. ZO TROTS!!!


Spontaan eten bij mijn ouders werd patat halen, YES!


Cracker party! Ik ben echt (nog steeds) zo gek op hummus! Baba ganoush is mijn favoriet, maar de kerrie variant is ook heerlijk. Heb jij nog een hummus-aanrader?


Gister vertelde Laura haar verhaal in Openhartig #6. Een super inspirerend verhaal over haar geluk die nu van binnen uitkomt en die niet meer af hangen van haar omgeving. Lezen!


Gister deelde ik het recept voor deze kerstige muffins die niet bij het kerstontbijt kunnen ontbreken. Ga jij ze maken?

Dat was het voor deze week! Nog een avondje werken en dan heb ik een paar dagen vrij, heel veel zin in!
Waar ga jij de kerstdagen spenderen? Geniet er ontzettend van!

Happy Friday & Merry Christmas alvast! ♥

6 Comments

Liset december 22, 2017 at 12:31

Jaaaa hummus is zó verslavend lekker! Ik ben fan van de gegrilde groente hummus van de Albert Heijn. Je vindt deze bij de verse borrelhapjes en dipjes in een plastic bakje. Aanrader! ?

Antwoord
Marit januari 6, 2018 at 18:01

Binnenkort proberen, thanks voor de tip!

Antwoord
Marcel december 22, 2017 at 15:13

Ehhhhh wat ik ga doen Marit?????. 2 weekjes vakantie vieren. Is kijken of het bevalt om kerst EN oud en nieuw vrij te zijn. Verder de dagen vieren met alleen maar lieve mensen om me heen.

Antwoord
Ilse december 22, 2017 at 18:37

Leuk om te lezen! Bij de wat grotere Ah hebben ze super lekkere hummus varianten: gekarameliseerde ui is mijn favoriet, maar ook die met rode biet, avocado en dadel zijn erg lekker. Geniet van de verdiende vrije dagen ?!

Antwoord
Marit januari 6, 2018 at 18:02

Gekarameliseerde ui? Lijkt me fantastisch! Ga ‘m snel proberen, bedankt voor de tip!

Antwoord
Stephanie december 22, 2017 at 23:18

Een nieuwe favoriet van mij is de hummus met ras el hanout van de Aldi!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram