Favo FridayHET IS...

Favo Friday #43

geschreven door Marit december 15, 2017 1 Comment

Vrijdag, bijna weekend! En deze keer is het echt weekend, want ik ben vrij! Afgelopen weekend en week heb ik vooral gewerkt, dus ik heb helaas weinig foto’s te delen… toch heb ik wat kiekjes te delen, zodat je een kijkje hebt in de afgelopen week. Kijk je mee?


Bespaar tijd en ontbijt in de trein! Wat ik dan meeneem? Meestal een mugcake! Ik maak ‘m thuis net voor vertrek en smikkel ‘m heerlijk in de trein op. 


Werken in het weekend is extra tijd voor de lunch (eigenlijk ontbijt voor de meeste jongeren….). Ik maakte wentelteefjes en dat vonden ze heerlijk!


Ook doken we de keuken in voor deze Red Velvet cake, YUM!


Tussen het werken door mijn hoofd leeg maken in de gym met een fullbody workout. 


Misschien word je gek van die havermout ontbijtjes, but I LOVE IT! Hier je dag mee beginnen, da’s echt elke keer een feestje.


Dit was mijn lekkerste maaltijd uit de afgelopen week: een vegetarische, Mexicaanse bowl. Verrassend lekker en super healthy! Het recept deelde ik dinsdag met je.


Ingepakt en wel een heerlijk rondje door het niet meer zo witte Groningen, 10 kilometer! Nog maar een paar weken en dan loop ik de halve marathon in Egmond! 

Nou, dat waren mijn kiekjes uit de afgelopen week. Meer had ik ook eigenlijk niet op mijn mobiel staan, oeps! Komend weekend ben ik dus vrij, dus tijd voor ontspanning en leuke dingen!

Als jij nu op je mobiel kijkt naar de foto’s uit de afgelopen week, wat is dan jouw favoriete moment?

Happy Friday! ♥

1 Comment

Eline december 15, 2017 at 09:01

Oeh die red velvet cake ziet er echt super lekker uit!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs