Favo FridayHET IS...

Favo Friday #42

geschreven door Marit december 8, 2017 2 Comments

Favo Friday! Dat betekent dat het bijna weekend is en ik mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 1 december t/m donderdag 7 december) weer met je ga delen! In de afgelopen week was mijn moeder jarig, had ik een sneakergala van Women’s Health en vierde ik Sinterklaas. Kijk je mee?!


Zaterdag was mijn moeder jarig en ze vroeg mij om een cheesecake te maken. Deze keer maakte ik een no bake cheesecake, dus eentje zonder oven! Lekker dat ‘ie was, al zeg ik het zelf… recept zal ik binnenkort zeker met jullie delen.


De maandag begon met een rondje hardlopen. De snelheid komt weer wat terug en dat komt goed uit, want over vijf weken loop ik de halve marathon in Egmond. Lees meer over mijn hardloopplannen (en het afkicken van de NY marathon) in deze blog


Van zulke stellingen word ik nou echt vrolijk. Allerlei pompoen en soorten (exotisch) fruit. Fijn bij de Albert Heijn!


Mijn date bij de Women’s Health sneakergala! Maandag was het namelijk zover… met allerlei sportieve en healthy bloggers stapten we op een boot om door de grachten van Amsterdam te varen.


Ondertussen konden we buiten naar het Light Festival kijken én werden de winnaars van de Fitlist bekend gemaakt. Ik was genomineerd voor de categorie ‘Power Princess’ (ja ja), maar ben niet met de titel naar huis gegaan. Niet getreurd, er tussen staan en bij zijn vond ik al super leuk! Imre was de Power Princess en daarnaast waren er nog meer winnaars en uiteraard allemaal helden. Gefeliciteerd!
PS. veel gevraagd: jurkje is van The Sting, in de aanbieding!!!


Ik kan hier gewoon geen genoeg van krijgen. Dit vind ik zo heerlijk en passend bij dit weer: pompoen pannenkoekjes! Heb jij ze al gemaakt? 


Op Sinterklaasavond schoven we bij mijn schoonmoeder aan en mochten we onze eigen mini pizza’s maken, zo leuk en lekker! Als toetje stond de zak van Sinterklaas vol cadeautjes voor de deur ;).


Slaaphoofd in de sportschool! Naast mijn hardlooptrainingen probeer ik nog zo’n 1 á 2 keer per week in de sportschool te staan voor een fullbody work out. 


We zijn weer herenigd! Mijn liefste vriendinnetjes! De één net terug van een half jaar Colombia, de ander hoogzwanger. LIEFDE!


We hadden een heerlijke Sintekerst lunch. Pepernoten, kerstbrood, pasteitjes, suikerbrood… genieten!


De zwarte bonen brownie is (naar mijn idee) overtroffen door de healthy carrot cake. Ik maakte mijn healthy carrot cake weer en oh, I love it! Handig om als tussendoortje in de vriezer te hebben, gezond en lekker! Recept vind je hier

Dat was ‘m weer voor deze week! Voor mij staat er een werkweekend op de planning! Heb jij nog leuke plannen voor het weekend? Vertel!

Happy Friday! ♥

2 Comments

Lianda december 10, 2017 at 12:45

Dit blijft een leuke blogpost om te lezen! Hihi 🙂

Antwoord
Marit januari 6, 2018 at 18:00

Leuk om te horen! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram