Favo FridayHET IS...

Favo Friday #41

geschreven door Marit december 1, 2017 2 Comments

Joejoeeee, het is weer vrijdag! Tijd om mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 24 november donderdag t/m 30 november) met je te delen. In de afgelopen week organiseerde ik een surpriseparty, ging ik een nachtje luxe logeren en at ik weer eens anders dan anders. Kijk je mee?!


Weten jullie nog dat Tom als verrassing naar New York kwam? Op dat moment was ik ook al een tijdje bezig met een supriseparty voor hem, hij werd namelijk afgelopen weekend 30! Zelf had hij zijn feestje voor zaterdag gepland, maar vrijdag werd hij verrast!


SURPRIIIIIIIIIISE! Hij was super verrast en vond het super leuk! 


Heel veel spelletjes en chocolade, yay! Thanks iedereen voor jullie aanwezigheid,  het was TOP!


En toen waren we opeens in Zwolle! Omdat zijn eigen verjaardagsfeestje zaterdag niet doorging, leek het me leuk samen een nachtje weg te gaan. Samen waren we uitgenodigd om het nachtje in het Pillows hotel in Zwolle door te brengen. Een prachtig, nieuw hotel tussen station en centrum in. Omdat Tom bijna (echt) jarig was, werden we verwelkomt met champagne. Zo lief!


Ik ga dus eigenlijk nooit ‘luxe’ uiteten, dus dit voelde wel heel bijzonder. Eten bij Coperto, het restaurant wat is aangesloten bij het hotel. Mijn voorgerecht: forel (met eh ja, van alles), zijne paté. Echt een smaaksensatie!


Daarna koos ik voor romige risotto met schuim van eekhoorntjesbrood, Tom ging voor makreel. Weer zo bijzonder lekker!


Na een laaaang nachtje in een grooooot bed was het tijd voor ONTBIJT! En wat voor één? Dit is echt het fijnste moment van de dag!


Als we in Zwolle zijn, gaan we altijd even langs bij Pistache. Zo’n leuk concept! Je hebt er van alles wat… kleding, eten en allerlei prulletjes. Kun je uren rondlopen!


As. maandag is het weer zover: het Sneakergala van Women’s Health! Op zoek naar een leuk jurkje dus, of toch een jumpsuit….?


En toen was het mega fijne weekend weer voorbij en werd er weer gewerkt en zelf gekookt. Ik maakte een wrap van ei en belegde ‘m met zoet. Heb jij het recept al bekeken?


Vorige week ontving ik de kerstbox van Marley Spoon, maar ik mocht ook wat gewone maaltijden uitproberen. Dit is serieus zo fijn, handig én lekker. En je kookt dus eens anders dan anders, waardoor je nieuwe recepten leert kennen. Dinsdagavond gingen we  voor de vegetarische madras curry. VET lekker!


Jaaaa, weer steeds vaker in de gym te vinden! Wat ik daar zoal doe? Dat vertelde ik je gister!


Kijktip: 2Doc: Alicia. Een indrukwekkende, verdrietige documentaire over een meisje (Alicia) die niet meer bij haar moeder kan wonen, waardoor ze in pleeggezinnen en tehuizen opgroeit. Hoop, onmacht, een gebrek aan liefde van familie, wat doet dat met zo’n kind? Naar mijn idee geeft het helaas een goed beeld weer wat er veelal met kinderen die niet thuis kunnen wonen gebeurt. Een documentaire die, vind ik, je echt moet zien, of je in de zorg werkt of niet. 


En het tweede gerecht van de week: wortel-courgette fritters. YUM!


Ik hou zo van dit spel! Dit is de everyday life editie: 1 of 2 woorden die je moet omschrijven. Misschien vind ik deze versie wel leuker dan de originele. Cadeautip dus!


Sluit ik af met toch wel verdrietig nieuws. Utopia gaat over een half jaar stoppen. Daar gaat mijn half uurtje ontspanning op een dag. Ik ben een redelijke addict (ik vind die wisselwerking daar gewoon heel interessant), dus ik ga het zeker wel missen. Zeg me dat ik niet de enige ben!?

Dat was ‘m weer voor deze week! Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad. Heb jij wel eens een surpriseparty georganiseerd of gekregen?

Happy Friday! ♥

2 Comments

Sara december 1, 2017 at 12:42

Ziet eruit als een hele leuke, gezellige week! Mag ik vragen waar de jumpsuit van is die je aanpast op de foto? 🙂

Antwoord
Marit december 5, 2017 at 14:48

Hoi Sara, dankjewel! Van de WE!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram