Favo FridayHET IS...

Favo Friday #40

geschreven door Marit november 24, 2017 2 Comments
blog foto

Het is weer vrijdag! De week is voorbij gevlogen, vind je niet?! Tijd om mijn favoriete momenten met je te delen. Voor het eerst een eierbal, naar the Avocado Show en het eerste kerstdiner! Kijk je mee? 


Vrijdag was een prachtige dag! Voordat mijn 24uurs-dienst begon, genoot ik nog even van het zonnetje in het bos. 


Meest onflatteuze foto ever, maar te lekker om niet te delen. De eierbal is dé snack van Groningen, maar Tom en ik hadden dit nog nooit gehad. Zaterdagavond besloten we naar de snackbar te gaan en we bestelden o.a. een eierbal en WAUW! Dat is dus echt GIGANTISCH lekker! Heb jij ‘m al eens geprobeerd? 


Zondag had ik een BABYSHOWER! Mijn beste vriendin is zwanger (nu meer dan 8 maanden) en het is ons gelukt om haar te verrassen met een babyshower! Zo leuk om te doen en zo trots op haar! Wat denk je dat het gaat worden…. haha 😉


Hoe kouder en donkerder de dagen, hoe meer ik trek heb in ongezond. Maandag kon ik het dus ook niet laten even lange Pure te gaan voor deze donuts. YUM!


Wat is er beter dan pannenkoekjes in de morgen? Pannenkoekjes met chocolade pepernoten! Dit weekend ook jouw ontbijt? Check hier het recept!


Dinsdag ging mijn wekker heel vroeg. Ik was uitgenodigd bij The Avocado Show in Amsterdam om te komen ontbijten. Ik was al een tijdje reuze benieuwd naar dit concept, dus dit sloeg ik natuurlijk niet af! Bij binnenkomst werden we gelijk aan het werk gezet en zie hier het resultaat: een avocado-roos op een rijstwafel!


En dit werd er even later geserveerd, van alles met avocado. Salade, brood, pannenkoekjes, granola… echt goddelijk! Ben jij al eens bij The Avocado Show geweest?


Hoe leuk is dit? Een persoonlijke print van ‘mijn’ NY marathon ingelijst (met mijn naam + tijd)! Echt super blij mee en gaat een mooi plekje krijgen. (Gekregen via Print My Run)


Pittige diensten, weinig slaap… woensdagochtend had ik alles behalve energie. Hardlopen is dan mijn beste remedie. Wel na een paar uurtjes slaap trouwens. Heerlijk!


Woensdag ontving ik de Kerstbox van Marley Spoon. Donderdagmiddag dook ik de keuken in voor een 3 gangen kerstdiner voor vriendinnen. Geen boodschappenstress en alle ingrediënten (en niet te veel) in de koelkast! Dat was ontspannen koken en dat met een heerlijk resultaat! Pompoensoep met platbrood, kalkoenwellington met vulling, sperziebonen en spruitjes en…


Peer met gezouten karamel als dessert. We hebben onwijs genoten! Het eerste kerstdiner van het jaar! Heb jij er al één gehad? (Gekregen via Marley Spoon)

Dat was ‘m dan voor deze week! Komende weekend wordt een super leuk weekend, maar daarover volgende week meer! Wat zijn jouw plannen dit weekend?

Happy Friday! ♥

2 Comments

Judith november 24, 2017 at 11:00

wauw dat kerstdinertje ziet er echt heerlijk uit! Mooie foto’s ook 🙂

Antwoord
Liset de Groot november 24, 2017 at 12:12

Ben het met Judith eens. Lijkt me echt een super lekker kerstdiner.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs