Favo FridayHET IS...

Favo Friday #39

geschreven door Marit november 17, 2017 0 comments

Vrijdag! Welkom bij een nieuwe Favo Friday! In de afgelopen week (vrijdag 10 t/m donderdag 16 november) was het vooral afkicken van New York, het werk weer oppakken en ik zie alles wat positiever, want ik ben naar de Omdenkshow geweest. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?!


Vrijdag maakte ik op mijn werk een ‘verveelpot’ en hierop kreeg ik veel leuke reacties van jullie dat jullie dit ook gingen proberen op het werk! Weet nog niet of de jongeren op mijn werk het zo leuk vinden, een schermpje (mobiel/tv) is toch leuker 😉


Zaterdag begon de dag met een dubbeldate met Kelly en haar vriend. Super gezellig en heul lekkerrrr!


Hoe leuk is dit? Chocoladeletters van de Jamin met allerlei leuke printjes. Vooral die luipaard, love it!


Weer lekker in de sportschool! Door al dat hardlopen heb ik dit wel een beetje gemist (in deze blog vertel ik meer over mijn doelen).


Tegenwoordig doe ik alles met de auto. Ik kan eigenlijk niet meer zonder. Over een paar weekjes moet ik de lieve Aygo inleveren… oh, wat ga ik ‘m missen!


Het voordeel als je op je verjaardag in het buitenland bent? De dagen/erna vier je het nog met iedereen 😉 Tompoezen bij mijn schoonmoeder!


Favoriete start van de dag: mugcake! (hier vind je het recept)


Ik had was restjes tempeh (gemarineerd in ui/knoflook/peper/ketjap) over. VET lekker op brood met een beetje pindakaas!


Over pinda’s gesproken… een Snickerstaart maken was moeilijker dan ik dacht. Ik dacht ook eigenlijk dat het mislukt was, maar ik nam ‘m mee naar werk en binnen no time was ‘ie op… recept toch maar delen?


Roti maken op het werk, ze vonden het heerlijk!


Oliebollen! Ben jij er al voor gezwikt? Ik wel…


Ik ben een grote pompoen lover! Normaal doe ik ze met zeezout, kaneel en koekkruiden in de oven, maar deze keer deed ik ze met zeezout, peper, paprika en tijm (25 minuten op 200 graden in de oven). Ook super lekker!


Ik heb in tijden niet zo iets lekkers gebakken, serieus! Deze healthy, eiwitrijke carrotcake is goddelijk! En ook nog eens verantwoord! Check het recept en de voedingswaarden maar. AANRADER!


Tadaaaa, mijn nieuwe coupe! Ik was bij de kapper om bij te verven, maar besloot dat er ook wel een stuk van mijn haar af mocht. 


Woensdag ging ik samen met mijn moeder naar de Omdenkshow: “lastige kinderen, heb jij even geluk!”. Super toffe show en zeker ook leerzaam. Toepassen in mijn dagelijkse leven, maar vooral op het werk!


De nieuwe estafettereep bij Albert Heijn: melk, cranberry en pompoenpit. Super lekkere, zoete bite! Toch blijft puur amandel zeezout blijft mijn favoriet. 


Donderdag had ik een bijeenkomst op het werk en gingen we onder andere creatief aan de slag. Ik maakte deze quote voor op kantoor.


Dat gevoel dat je het liefst direct op de bank ploft bij thuiskomst, maar toch de hardloopschoenen aan doet en je favoriete rondje gaat rennen. Die bank zit daarna nog veel lekkerder!

Dat was ‘m weer voor deze week! Hoe was jouw week? Heb je nog leuke plannen voor het weekend? Let me know!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram