Favo FridayHET IS...

Favo Friday #38: New York!

geschreven door Marit november 10, 2017 2 Comments

Het is weer vrijdag, tijd voor een nieuwe Favo Friday! En deze week een extra lange, want vorige week was ik ‘m een beetje vergeten. De afgelopen twee weken waren hectisch, maar fantastisch. Ik ging voor het eerst naar een première gala, ging naar een concert en natuurlijk… de marathon in New York! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen twee weken?


De laatste training samen met de renners van Stichting Semmy. Na de training hadden we als beloning Griekse yoghurt met aardbeien en zelfgemaakte granola. Mmmmmm!


S’middags ging ik samen met Kelly naar de NK afstanden in Thialf. Ik heb tot mijn 21ste geschaatst in Thialf en mijn vader zit in de jury, dus heeft altijd wat tickets over. Ik vind het altijd heerlijk om hier te zijn!


Zondag ging ik samen met Tom naar de première van de musical ‘On Your Feet’. Omdat de musical (en New Balance) Stichting Semmy sponsort, besloten we met z’n allen op onze sportschoenen te gaan.


De musical was erg leuk! Echt heel mooi gezongen en een goed verhaal. Het verhaal ging over het leven van Gloria Estefan, die ook in de zaal zat.


Echt een eer en tof om bij zo’n première aanwezig te zijn. Overal BN’er en een hele belevenis. We hebben genoten!


Maandag daagde ik jullie in de Challenge Monday uit om je boterham te pimpen. Hierbij had ik als winactie drie Body&Fit pakketten die hier van alles mee te maken zouden hebben. De winnaars zijn: Margaux, Ben en Ger. Gefeliciteerd! Sturen jullie me een berichtje met jullie adresgegevens?


Dinsdag deelde ik het recept voor deze heerlijke, healthy cake met kruidnoten. Heb jij ‘m al gemaakt?


Ook ging ik met mijn moeder langs bij Runnersworld. Zij wilde me aanschouwen in de etalage, maar daar hing ik niet meer! Of ze de doek nog hadden…. die heeft ze dus mee naar huis genomen, haha!


In de avond ging ik samen met een vriendin naar het concert van Nick Mulvey. Zij gaat vaak naar concerten en ik had gezegd dat ik wel eens mee wilde. We kenden de liedjes niet heel goed, maar daardoor was het juist extra leuk en verrassend goed.


Donderdag: de dag van vertrek. Nog een gezond ontbijtje (zoats) en op naar Schiphol!


Vrijdag was ik JARIG! Dus ik deelde het heerlijke recept voor een New York cheesecake! Mmmmmm…


Ik had cadeautjes van Tom & Kelly in mijn koffer meegekregen: feest op mijn bed!


Samen met Francien een typische diner opgezocht, waar ze de echte American Pancakes serveren. Daar zit je wel een ochtendje vol van.


Samen met de groep gingen we nog een verkenningsrondje in Central Park doen. Maar eerst een foto op Times Square!


Startnummers ophalen bij de Expo!

En daarna zouden we een taartje gaan eten en gebeurde dit…


TOM! In deze blog schreef ik alles over de SUPER verrassing!


Zaterdagochtend, extra gezond ontbijten en veel rust nemen! Een vriendin tipte me The Juice Shop, die toevallig om de hoek zat. Die acai bowls zijn ZO lekker!!!


Met de Stichting Semmy groep een liveverbinding met de RTL boulevard studio. Wendy van Dijk, één van de gezichten van Stichting Semmy (+  zus en tante van twee uit de groep), aan het woord!


Dit vind ik zo fijn en lekker aan New York: overal heb je tentjes waar je je eigen salades kunt samenstellen. Je schept van alles bij elkaar, dit wegen ze af en je betaald per gram. Love it!


Zaterdagavond: alles klaarleggen voor de volgende dag. Gels (niet alles genomen), snoepjes, een pet, appelstroop en  het shirt met startnummer. Race-ready!


Laatste avondmaal voor de marathon, pasta offcourse! Ben niet een grote pastaliefhebber dus het kwam echt mijn neus uit, maar hey, als ze zeggen dat het goed is…;)

Mijn eerste foto na de marathon. Mijn hele verslag kun je hier lezen.


Met deze drie kanjers heb ik 42,2 kilometer samen gelopen. Zo ontzettend trots!


BURGER EN FRIETJES! Zoveel zin in na de marathon!


We sloten de fantastische dag af op een rooftop. Samen met alle Nederlandse marathoners kwamen we bijeen voor een feestje. Hoe we nog op onze benen konden staan, geen idee, maar ik denk dat de alcohol daar een handje (/voetje) bij hielp 😉


Gelukkig kon ik maandag nog wat tijd met Tom en mijn schoonvader spenderen. Lekker slenteren door New York, de spierpijn er wat uitlopen en genieten van de laatste paar uurtjes.


En nu zijn we allebei weer thuis. In  het koude Nederland. Met toch stiekem wel wat heimwee. Wel heb ik deze toffe schoenen van Adidas gekregen voor mijn verjaardag en die heb ik gelijk gebombardeerd tot werkschoenen! Het zijn de trainers van Adidas boost, zitten HEER-LIJK!

Dat was de extra lange Favo Friday met een gedeelte uit New York! Inmiddels ben ik ‘gewoon’ weer aan het werk (geen tijd voor een jetlag!) en probeer ik een beetje te voorkomen om in een zwart gat te vallen (zondag hier een blog over).

En nu is het tijd voor jullie! Wat was jouw favoriete moment uit de afgelopen twee weken? Vertel! Ik ben benieuwd!
Happy Friday! ♥

2 Comments

Sanne november 10, 2017 at 16:39

Ah je New York foto’s zijn zo tof!! Hoop dat ik dat ook nog een keer mag meemaken. Waar is je zwarte trui van?

Antwoord
Marit november 12, 2017 at 15:44

Dankjewel! Eeeehm, is een oude van H&M!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram