Favo FridayHET IS...

Favo Friday #37

geschreven door Marit oktober 27, 2017 2 Comments

Over een week een Favo Friday vanuit NEW YORK! Maar nu nog een Favo Friday vanuit Groningen, ook leuk! De afgelopen week bestond, net zoals vorige week, weer vooral uit werken en hardlopen. Mijn leven op het moment. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 20 oktober t/m donderdag 21 oktober)?


Mijn weekend begon heerlijk! Samen met mijn rennende vriendinnen gingen we lekker borrelen bij Wadapartja. Ze hebben een nieuwe kaart, dus die moesten we proberen! Met o.a. deze ‘Grunninger sushi’!


HOE SCHATTIG!? Zaterdagavond gingen we bij vrienden eten en zij hebben twee zulke mooie katten! Waaronder deze dondersteen: Bounty!


Ik hou van dit spel! Ondanks dat ik er niet heel goed in ben. Ik ben wel benieuwd… vind jij dit een leuk spel? Of verschrikkelijk?


Zondag liep ik een intervaltraining in de stromende regen. Daarna heb ik de hele zondag op de bank gespendeerd, heer-lijk!


Met mijn favoriete snack in mijn lieve Aygo. Off to work!
PS. Ik heb mijn Timberlands & winterjas weer uit de kast gehaald, mehhhhh.


Het is tijd om koolhydraten te stapelen! En omdat ik niet zo’n pasta liefhebber ben, werd het lasagne. Super lekker!


Koop dit niet! Deze popcorn is zoooooo lekker! Verslavend lekker! Vooral de sweet & salty smaak…


Herfstvakantie in het Noorden, dus bowlen met de jongeren op het werk. Gezellig!


Of ik anders eet, nu met de marathon in het vooruitzicht? Nee eigenlijk niet, gewoon een beetje meer. Deze mugcake gaat er nog steeds dagelijks in, echt mijn favoriet! Met blauwe bessen, kwark en chocolade die gaat smelten.


Kwam ik mezelf weer tegen…;)


Woensdag schreef ik een blog over of brood nou gezond is of niet… het antwoord? Dat lees je hier!


Woensdag ging ik lekker lunchen met een vriendinnetje en daarna shoppen. Vanaf dat ik wat kocht in winkel 1, ging in elke winkel het alarm af, maar we kwamen er niet achter waardoor… bij thuiskomst kwam ik er wel achter, oeps!


Donderdag liep ik mijn laatste lange duurloop, 15 kilometer! Op aanraden van mijn fysio zocht ik een viaduct op om te lopen, zodat ik wat kon oefenen met de bruggen in New York. De run ging niet vanzelf, maar ik hoop dat het een slechte generale was 😉


Over 6 dagen vertrekken we… ik kan niet wachten!

Dat was ‘m weer voor deze week! Vandaag nog een dagje werken en dan weekend! Super veel zin in. Heb jij nog leuke plannen voor het weekend? Vertel!

Happy Friday! ♥

2 Comments

J oktober 27, 2017 at 09:29

Leuke broek(?) wel, met die streepjes!
Vanavond nog legday en zaterdag alvast leuke plannen: shoppen en ‘s avonds uiteten met m’n vader en m’n vriend! Zondag een rustig dagje met het lief, misschien een filmpje kijken, wat lezen of een carrotcake bakken. Weekeeeend!

Antwoord
Marit oktober 27, 2017 at 11:16

Ja, van de costes! Maar zit helaas niet zo mooi, dus moet ‘m toch terug brengen 😉
Klinkt als een leuk weekend, geniet ervan!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram