Favo FridayHET IS...

Favo Friday #36

geschreven door Marit oktober 20, 2017 4 Comments

Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij! Mijn enige en echte favoriete momenten op een rij, met Marit en de foto’s waar je op wacht, dit is Favo Friday op www.fitwithmarit.nl! (herken je het deuntje?) Mijn afgelopen week bestond eigenlijk vooral uit hardlopen en werken. Een beetje saai voor jullie misschien, maar ja dat hoort er ook bij! Kijk je mee?


Vrijdag begon mijn dag hardlopend. Mijn vader zette me vlakbij zijn werk in Steenwijk af en ik rende 25 kilometer terug naar Heerenveen. I DID IT! Mijn verslag kun je in deze blog lezen. Na mijn run dook ik de jacuzzi in bij mijn ouders… heer-lijk!


Vorige week maakte ik jullie al lekker met deze herfstige muffins. Het recept staat inmiddels online!


Hoe lekker ziet dit eruit? Nutella Oreo taart! De combinatie Nutella & Oreo is chocolade-heftig, maar ohhh toch wel echt smullen hoor! Ik maakte de taart op het werk en mijn collega’s + jongeren hebben er lekker van gesmikkeld! Recept komt as. dinsdag online.


Om het te compenseren maakte ik de volgende dag banaan-havermoutpannenkoekjes voor de lunch op het werk. Paar bananen, wat eieren, havermout en kaneel. De jongeren vonden het wat apart, maar met een laagje Nutella prima te eten 😉


Maandag begon ik de dag hardlopend: een intervaltraining in het Stadspark. 6 x 3 minuten tempo, met 2 minuten heel rustig dribbelen tussendoor. 10 kilometer in totaal, heerlijk begin van de week!


Moe, maar super blij en trots! Woensdagochtend liep ik 30 kilometer! 3 uren lang hardlopen… de laatste kilometers waren ontzettend zwaar, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan en gehaald heb!!! In de blog van zondag vertel ik je er meer over.


En daarna had ik een slaapdienst. Niet de beste timing, want mijn energie was aardig op, maar het was niet anders. Veel koffie, veel eten en lekker spelletjes spelen.


Mijn lunch van gister, love it! Ik probeerde voor het eerst (spicy) falafel op brood in combinatie met kerrie hummus en dit smaakte GOED! Echt heerlijk, aanrader! 


En ik kreeg mijn bestelling van de Body&Fitshop binnen met onder andere deze crunchy, creamy cookies! Oh my god… ze zijn zo lekker! Gelukkig zijn ze per twee verpakt…

Een beetje kort, maar dit waren toch wel mijn hoogtepunten van afgelopen week. Wat was jouw hoogtepunt uit de afgelopen week? Zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat om dat te vertellen!

Happy weekend! ♥

4 Comments

R oktober 21, 2017 at 09:46

Uno is zo leuk he! En wat een afstanden heb je gelopen, wekt hopelijk wat vertrouwen voor NYC! 🙂 Mijn hoogtepunt: ik was gisteren jarig en heb gedurfd twee taartjes met m’n moeder te delen, dus daar was ik blij mee en trots op! Verder een hele leuke verjaardag ook gehad.

Antwoord
Marit oktober 23, 2017 at 21:56

Je bent niet de eerst die het zegt, maar dit is geen Uno hoor 😉 Dit is skip-bo, nog veel leuker! En wat super van je taartjes, hoop dat ze lekker hebben gesmaakt!

Antwoord
Manon Oldeman oktober 23, 2017 at 06:59

Hi marit! Een leuk moment afgelopen week was dat ik een poster van jou tegenkwam in runnersworld in Leiden!

Antwoord
Marit oktober 23, 2017 at 22:01

Ah, te lief!!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram