Favo FridayHET IS...

Favo Friday #35

geschreven door Marit oktober 13, 2017 8 Comments

En toen was het alweer vrijdag, vrijdag de 13e! Inmiddels ben ik alweer bijna een week ‘in het land’. Het regenachtige, herfstige Groningen. Ik mis de zomer nu al! Maar goed, ik mag niet klagen… vorige week was ik nog in Milaan en Nice en dan sloten we af met 24 uur in Parijs. Verder liep ik in de afgelopen week de 4 mijl in Groningen, werd m’n beugel weer strakker getrokken en begon werk weer. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 6 oktober t/m donderdag 12 oktober)?


Vrijdag: van Nice naar Parijs! Vanaf Nice is het 15 uur terugrijden naar Groningen en aangezien we dat wat pittig vonden, besloten we nog een nachtje in Parijs te spenderen! De route van Nice naar Parijs is PRACHTIG!


Zonsondergang vanaf Sacré-Coeur  ♥


Slaapkoppie aan het ontbijt in Parijs, croissants natuurlijk! En die smaken gewoon écht lekkerder dan waar dan ook. Eens? Ik ben twee keer in Disneyland Parijs geweest, maar nog nooit in Parijs zelf. Toch hebben we heel veel van de stad gezien in 24 uur. Een indrukwekkende stad, binnenkort nog maar eens terug!


En we konden de stad natuurlijk niet verlaten voordat we een crêpe hadden gegeten… mmmm!


Home is where the havermout is… de dag na vakantie smaakt mijn havermoutje gewoon nóg lekkerder!


Zondag liep ik samen met #teamfitwithmarit voor de #subwayrunningclub de 4 mijl in Groningen! Het hele verslag lees je hier.


En ik maakte weer mijn havermoutpannenkoekjes, love it! Recept kun je hier vinden.


De laatste paar dagen op vakantie voelde ik het al; ik word ziek. Dus bij thuiskomst maar extra aan de vitaminen! Pompoen, tomaatjes en aubergine bij twee broodjes met hummus. Yum!


Eindelijk ligt er bij mijn Appie passievrucht in de schappen! Gekocht en bij mijn havermoutje gegeten, heerlijk!


Dinsdagavond kreeg ik een heel leuk pakketje in de brievenbus: de nieuwe Women’s Health met een geschreven kaartje. Ik sta namelijk in de FIT LIST! Echt een enorme eer en heul erg tof en cool en yay en wooooohooo! Met mega thanks to you(!), want zonder jullie zou ik daar nooit staan! Ik ben genomineerd in de categorie ‘power princessen’ (jawel jawel) en ben natuurlijk niet de enige die genomineerd is. Zou het heel tof vinden als je een stem uitbrengt en als die op mij is, dan ben je al helemaal een lieverd! Stemmen kan hierrrrrr.


Woensdag schreef ik een Weetje Woensdag over of je juist wel of niet moet gaan sporten als je ziek bent. Dat vroeg ik me namelijk af. Het antwoord? Dat lees je hier!


Donderdag werd mijn beugel weer aangetrokken (auw) en daarna ging ik fijn met vriendinnetje Kelly laptoppen bij The Studenthotel. Zo’n chille plek en je kunt er ook zo lekker eten! Een hotspot-blog vind je hier en ik ga er zeker snel weer heen.


Ik bakte vier heerlijke muffins. Smaakt naar herfst door de appel, kaneel en rozijnen. Ik moet het recept nog iets finetunen en dan deel ik het recept snel met jullie! Kun je niet wachten? Dit recept lijkt erop en is ook erg lekker! (Haha, hoe toevallig, zie net dat dat recept van 13 oktober 2016 is.)


Mijn zwangere vriendinnetje! Elke keer als ik haar zie is ze nog meer gegroeid. Ben zo trots en kan stiekem niet wachten tot de kleine baby boy er is! Nog twee maandjes…


Als ik uiteten ga en er staat saté op de menukaart, dan ben ik om. I just love it!

Dat was het weer voor deze week! Ik hoop dat jij ook een goede week hebt gehad. Nu ben ik wel benieuwd… wat bestel jij vaak als je uiteten gaat? Carpaccio? Biefstuk? Vegetarisch? Vertel!

Happy Friday ♥

8 Comments

J oktober 13, 2017 at 14:31

Parijs is echt een leuke stad om te bezoeken, ben er al drie keer geweest maar zou zo nog eens terug kunnen!
Op restaurant bestel ik meestal salade met kip, scampi’s, tonijn of geitenkaas! Ik heb graag veel afwisseling op m’n bord en een salade voldoet daar meestal wel aan, al neem ik ook vaak een curry met kip of vis, ook heerlijk. En vaak gaan we sushi eten, dat is iedere keer weer een feestje!

Proficiat trouwens met je nominatie! Je blog werkt erg motiverend en het leuke aan je recepten is dat je “gewone”, makkelijk verkrijgbare ingrediënten gebruikt, waardoor ze voor iedereen haalbaar zijn! Top!

Antwoord
Marit oktober 14, 2017 at 16:44

Ah, leuk om te horen! Dat wil ik ook juist! Heb zelf veel te vaak dat ik iets lekkers wil maken, maar dat ik de helft van de ingrediënten niet eens ken, dus hou het liever simpel. En dat kan ook heel lekker zijn 😉 SUSHI, YUM!

Antwoord
Manon oktober 13, 2017 at 19:32

Hoi Marit! Parijs is echt heel leuk. Ben er dit voorjaar geweest, en heb ook net als jullie bij een leuk barretje ontbeten met croissants! Zo’n ultiem ‘Parijs’ gevoel.? En ik restaurants bestel ik vaak vegetarisch, omdat we dat thuis nooit eten.
Ohja, Heb meteen op je gestemd voor power princes!?

Antwoord
Marit oktober 14, 2017 at 16:43

WAT LIEF, dankjewel!!!

Antwoord
Agnes oktober 15, 2017 at 16:01

Ik heb op je gestemd! Dat laatste etentje is in Heerenveen, bij de lachende koe, of niet?
Ik ga ook aaaaltijd voor kipsaté..

Antwoord
Marit oktober 16, 2017 at 17:22

Klopt helemaal, hah! Heerlijk 😉

Antwoord
Ilse oktober 27, 2017 at 09:59

Super leuke uitgebreide favo friday! Ik heb op je gestemd ✨

Antwoord
Marit oktober 27, 2017 at 11:15

Wat lief, dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram