Favo FridayHET IS...

Favo Friday #32

geschreven door Marit september 22, 2017 0 comments

Hardlopen, eten, werken, bloggen, kom je zelf (letterlijk en figuurlijk) tegen en heel veel pepernoten! Dat is mijn leven op dit moment. Heerlijk dus! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 15 september t/m donderdag 21 september)?


Donderdagnacht was ik teruggekomen van het nachtje Mallorca met Fitbit en deze fitte Dutchies. Vrijdag was ik vooral heel moe, maar ook ontzettend aan het nagenieten! 


Heerlijk om thuis weer je havermoutje op te zetten en een portie groenten de oven in te gooien. Vitamientjes come to me! 


Het weekend was ik vrij, dus Tom en ik zijn lekker gaan toeren in mijn tijdelijke grote liefde: de Toyato Aygo. Deze auto heb ik drie maanden in bruikleen en ik ben gevallen op de buitenkant, maar de binnenkant is ook fantastisch. Ik vind het vooral heerlijk dat ik mijn eigen muziek kan afspelen! John Mayer kom maar dooooooorrr.


Mijn liefde voor pannenkoekjes is wel duidelijk toch? 


Niet alleen maar hardlopen, maar af en toe ook nog in de sportschool voor been/bil/core versterkende oefeningen.


Precies vorig jaar liep ik samen met Wilja en Kelly de halve marathon in Disneyland. Een fantastisch avontuur en geweldige ervaring. Deze foto hebben we nooit gezien, tot vorige week toen ik toevallig werd getagd in een Disneyland Parijs bericht. Dit weekend is het namelijk weer zover, veel plezier en succes aan iedereen die gaat! GENIET!


Zondag ♥


Vanaf afgelopen maandag daag ik jullie de komende twee weken uit om groente in je ontbijt te stoppen, voor extra gezond ontbijt en goed begin van de dag! Doe jij al mee? #groenteinjeontbijtchallenge 


Voor de challenge maakte ik pannenkoekjes met pompoen. Fantastisch lekker. Ik deel snel het recept met jullie!


Dit is echt zo bizar. Vanaf deze week hang ik in de etalage van verschillende Runnersworld winkels. Onder andere ik ben het gezicht van de nieuwe campagne #komjezelftegen. Inmiddels ben ik ‘tegengekomen’ in Groningen, Hoogeveen, Tilburg en in Rotterdam. Ik ging dus met mezelf op een selfie, zou het super leuk vinden als jij dit ook doet! 😉 


Ondertussen kwam ik mezelf niet alleen in de etalage tegen, maar ook op hardloopgebied. Daar vertelde ik afgelopen zondag al alles over. Maandag had ik een afspraak bij de fysio en het bleek minder erg dan verwacht! Ik ben in ieder geval volop aan het foam rollen en vertel jullie as. zondag er van alles over!


Ik kreeg nog wat foto’s van het Mallorca tripje toegestuurd en moest ontzettend lachen om deze foto. Rechts Laura, links ik. Rechts: hoe je denk dat je eruit ziet als je yoga doet (super lenig), links: hoe je/ik er echt uitzie als ik yoga doe. Wie is er nog meer zo’n stijve hark?


Hier word ik dus echt mega vrolijk van! Alles wat ik lekker vind op een bord en heerlijk opsmikkelen tijdens een aflevering Utopia. Dat was genieten.


Slaapdienst op het werk, frituurpan aan. Heerlijk af en toe! Hoe ik de onregelmatige diensten combineer met gezond eten (los van af en toe een kroketje)? Daar schreef ik gister een blog over!


Intervaltraining! Warming up (foamrollen, lopen, rekken, strekken, loopscholing), 10 x 2 minuten tempo, 1 minuut rustig dribbelen tussendoor en daarna cooling down. Voelde goed!


Een verfrissend ontbijtje, want de nazomer is begonnen. Ik hoop dat we nog flink wat zon zullen krijgen!


Gisteravond was echt fantastisch! Ik had vijf vriendinnen uitgenodigd om allerlei smaken van de Pepernotenfabriek te proeven. Rollend naar bed! Onze mening komt zeer binnenkort online! Jij ook al eens bij de Pepernotenwinkel geweest?

Dat was het weer voor deze week. Ik hoop ook dat jij een fijne week hebt gehad. Wat was het leukste wat je hebt gedaan?
Een heel fijn weekend toegewenst! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram