Favo FridayHET IS...

Favo Friday #31

geschreven door Marit september 15, 2017 0 comments

Vrijdag, dus tijd voor een nieuwe Favo Friday! Afgelopen week stond vooral in teken van stappen. Zowel met hardlopen als met een perstrip naar Mallorca. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 8 september t/m donderdag 14 september)!?


Vrijdagmiddag: weekend! De hele avond helemaal niets doen en lekker op de bank hangen met snacks.


5 minuutjes in de keuken en dan heb je dit als ontbijt. Het hoeft niet moeilijk te zijn om gezond én lekker te eten. Eerlijk, ziet er toch heerlijk uit?! Recept vind je hier.


Zondag begon ik de dag in het Noorderplantsoen. Rondjes rennen op een zachte ondergrond, zodat ik kon stoppen als mijn knie zou beginnen met zeuren. Dat deed het helaas al na 5 kilometer, maar daarover meer in mijn blog (Marathonpraat) as. zondag. 


Dinsdag plaatste ik het recept voor deze pasta salade met rode biet, kip en brie. Echt een aanrader!


En ik maakte dit recept voor volgende week: bananenmuffins. Super handig en lekker tussendoortje!


In de blog van gister liet ik jullie mijn favoriete goodies van Body & Fitshop zien. Heb je ‘m al gelezen?


Woensdag vlogen we heel vroeg naar Mallorca. Te vroeg om vanuit Groningen de trein te pakken, dus ik mocht een nachtje in het Ibis Budget hotel in Amstelveen slapen. Ik kreeg echt een super toffe kamer, met zoals je misschien kunt zien, keuze uit 5 bedden! Heel cool om eens met mijn vier beste vriendinnen te gaan slapen binnenkort!


Alsnog super vroeg opstaan! Dit is de Fitbit Charge 2.


Door de wolken, op naar Mallorca! Fitbit heeft me uitgenodigd om de nieuwe Fitbit Ionic te testen gedurende allerlei workouts op Mallorca, SUPER TOF!


En dit is ‘m dan! Wat groter dan mijn vorige, maar met zoveel meer extra’s! Hier hadden we net een presentatie gehad over de Ionic. Het scherm is dus met kleur, je kunt er muziek op downloaden, workout filmpjes zien etc. etc. Heel tof!


In totaal waren er 108 mensen uit allerlei verschillende landen, uitgenodigd door Fitbit. Dit is de Nederlandse en Belgische crew en het was dus echt super gezellig met elkaar! Je herkent vast wel wat andere fit girls en boys 😉


De eerste activiteit: hiken! Met zulke mooie uitzichten! Het water was echt super helder.


Wat ik altijd zo leuk aan zulke tripjes vind, is dat ik ‘fitte collega’s’ ontmoet en beter leer kennen. Zo heb ik ook eindelijk Judith ontmoet. Vroeger advocate, gestopt door een burnout en er onlangs voor gekozen om voor haar eigen bedrijf te gaan. Een super inspirerende en lieve vrouw. 


Op de vroege donderdagochtend stond Yoga op de planning. Tijdens zonsopgang. Ge-wel-dig!


Daarna gelijk door naar tennis! Nog nooit gedaan, maar wat was dit LEUK! Het was in cardio-vorm, dus we moesten veel rennen, springen en oefeningen doen, maar dat slaan was echt het tofst!


En door naar paddle boarding… ohhhh dit was ook zo gaaf! Ik had verwacht gelijk het water in te kukelen, maar het was makkelijker dan gedacht! Ook voor het eerst gedaan en echt een aanrader!


Samen met m’n insta-vriendinnetje Lienke. Lienke en ik volgen elkaar sinds het begin van onze social media kanalen en het is altijd weer dikke pret als we elkaar weer zien. 


Ze zijn gewoon waterbestendig! We konden er dus mee paddle boarden en zwemmen! Dat was wel heel cool!


Tussendoor konden we onze bordjes vullen bij het heerlijke buffet. Ik ben dus echt een toetjes-mens, dus ik begin gezond en licht met vitaminen en kleur, daarna val ik het dessertbuffet aan! 


Begin van de middag waren we uitgecheckt en was het programma afgelopen, maar we vlogen pas avonds. Tijd voor heel veel chillings aan het zwembad dus. Met lekkers 😉


Nog een sangria bij het zwembad en toen was het tijd om het resort te verlaten. Het was echt een onwijs leuk tripje, kort maar heel krachtig! Bedankt Fitbit en team Nederlands voor de twee geweldige dagen! 

Dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad! Wat was jouw hoogtepunt uit de afgelopen week? Vertel!

Happy Friday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram