Favo FridayHET IS...

Favo Friday #30

geschreven door Marit september 8, 2017 0 comments

Goede dag allemaal, het is alweer vrijdag, de week is naar mijn idee voorbij gevlogen! De eerste week weer na de zomervakantie… helaas helaas, maar ook wel weer fijn hoor: ritme!
De afgelopen week stond in teken van mijn voorbereidingen op de marathon en een nieuwe auto! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 1 september t/m 7 september)?!


Hoe geweldig is deze taart?! Ik maakte ‘m samen met een jongere voor haar afscheid. Een maltesertaart met M&M’s als extra kleur, heaven!


Hoe leuk zijn deze kaarsen bij de Hema? Love it!


Zelfs bij mijn ouders ontbijt ik met havermout. En ik drink altijd koffie en thee bij mijn ontbijt. 


Zaterdag had ik afgesproken met mijn beste vriendinnetjes in Amsterdam. We gingen lunchen bij the Breakfastclub. Als er pannenkoeken op de menukaart staan, moet ik ze hebben!


Bij mijn familie in Utrecht gezellig borrelen. Mijn nichtje vind bedienen heel leuk, dus we werden verwend met mozzarella, wijntjes en olijven… heerlijk!


Zondagochtend begon de ochtend zo. WAUW! Samen met de lopers van Stichting Semmy/Runnersworld hadden we een hardlooptraining op de hei.


We deden een intervaltraining: 8 x 4 minuten tempo, 2 minuten rustig dribbelen tussendoor. Geen wolkje aan de lucht, geen boom die schaduw gaf, maar het was genieten! Zo’n mooie omgeving!


Na het leuke weekend kwam ik thuis en vond dit in de brievenbus… de nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely! Dat zijn echt GOALS hoor! Wat een eer om dit gewoon te ontvangen… donker rogge zeezout is mijn favoriet uit deze drie! Heb jij ze al geproefd?


Maandag zette ik eindelijk weer een Challenge Monday online. De eerste dag na de vakantie: dus de #backontrackchallenge. Doe jij al mee?!


Verse vijgen, ZO LEKKER!!!


Dinsdag stond mijn duurloop op de planning: 22 kilometer. Bij mijn vijfde kilometer liep ik door het Noorderplantsoen. De herfst is begonnen!


BAM! Blij! Echt van elke kilometer genoten! Helaas wel met een zeurende knie, dus sinds deze loop heb ik echt volledige rust genomen, want ben veel te bang voor een blessure!


Dinsdag ging ik met de trein naar Breda om deze gloednieuwe beauty op te halen. Ik mag deze Toyota Aygo DRIE maanden uitproberen en ben gewoon helemaal in love! Hij is zo cool gecustomized! Heel fijn om de komende tijd niet de trein te pakken, maar op een snellere en fijnere manier naar werk, events en afspraken kan. Helemaal blij!


Check die binnenkant.. hoe mooi?! Zo tof afgewerkt met dat rode. En kijk die kilometerstand! Nog nooit in zo’n nieuwe auto gereden… excited!


Lekker happie eten met mijn schattie!


Woensdagochtend ging ik naar Runnersworld voor een loopanalyse. As. zondag vertel ik hier van alles over, want zij helpen me ook met mijn marathon-schema!


Een hele simpele lunch, maar zo lekker. Broodje appelstroop, bieten-hummus en kerrie-hummus.


Het is tijd voor mijn laatste run in samenwerking met Subway! Zondag 8 oktober ga ik de 4 mijl rennen en ik mag NEGEN startbewijzen weggeven! Heb jij je al aangemeld om kans te maken?


Gister lunchte ik samen met mijn zusje bij TOET pannekoek en schreef er gelijk een hotspot-blog over. Al gelezen?


Gisteravond ging ik naar een lezing over de 4 mijl en hardlopen. Running vriendinnetje Kelly was één van de twee sprekers. Super interessant! Het ging over schoeisel, ondergrond, beweging, voeding en nog veel meer. Heel tof!

Dat was ‘m weer voor deze week. Hebben jullie een leuke week gehad? ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram