Favo FridayHET IS...

Favo Friday #29

geschreven door Marit september 1, 2017 0 comments

Lieve kijkers en lezers, het is 1 september!!! Jeeeeetje, de tijd gaat zo snel en ik heb nog steeds het gevoel dat de zomer moet beginnen… ik heb dan ook ultiem genoten van de zomerse dagen afgelopen week en hoop dat we nog een mooie nazomer krijgen (ik heb daar een goed gevoel over!). Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (25-08 t/m 31-08)?


Noorderzon ging veel te snel voorbij! Ik ben er i.v.m. werk veel te weinig geweest, maar de keren dat ik er was, ohhh I love it! De sfeer, al die verschillende mensen, de lichtjes, muziek en natuurlijk het eten… Dit was nasi met saté, yum!


Zondagochtend begon ik de dag met een heerlijk rondje hardlopen. Ondanks het afbranden van het Holland Casino, een foto met een strak blauwe lucht.


Zondag, maandag en dinsdag waren prachtige dagen! Dit waren mijn essentials om te relaxen in de zon. Goodies van Body & Fitshop (dat drinken is ijskoud zoooo lekker!) en het nieuwe boek van FIT.nl. Echt een aanrader trouwens, heel duidelijk en motiverend beschreven hoe je op je eigen manier zo fit mogelijk kunt voelen.


Dit is ook een aanrader: brood met geitenkaas, bramen, honing en pijnboompitten. Zo’n lekkere combinatie! Heb jij al al bramen geplukt? Zo leuk en lekker!


Dinsdag begon mijn dag met een lange duurloop. Ik was vroeg opgestaan, want de temperaturen zouden snel stijgen. Hardlopen met dit soort uitzichten is toch geweldig?!


Dikke lol gehad met een vriendin bij de Hoornse Plas. Wat vinden jullie van mijn watermeloen jurkje?


Een zomerse dag afsluiten met een heerlijke salade. Ik heb het recept gedeeld


Woensdag deelde ik eindelijk weer een Weetje Woensdag! Deze keer gaf ik antwoord op de vraag waarom we zweten en/of een rood hoofd krijgen tijdens het sporten. Al gelezen?


Dit is echt mijn lievelings avondeten en eet ik sowieso één keer per week. Vega burger, zoete aardappel en sugar snaps. Beetje curry en kerriemayonaise ernaast… nomnomnom! 


Nog een paar rijpe bananen in huis? Dan maak je heel gemakkelijk bananenbrood! Mix 3 rijpe bananen, 100 gram speltmeel, 3 eieren, 2 scheppen eiwitpoeder (kun je weglaten, maar voeg dan nog 50 gram speltmeel + wat honing en/of bijv. rozijnen toe), twee theelepels bakpoeder, 50 ml. water en dit in de oven voor 180 graden. Heel simpel, maar als je ‘m besmeert met een flinke laag Nutella, dan smaakt het YUM! 


Dit is vaak wat ik pak op het werk als ik nog trek heb… als ik slaapdienst heb, dan ga ik (veel) later naar bed dan normaal, dus eet ik ook veel meer…


Gister hadden we activiteitendag op het werk. Super gezellig en in de pauze konden we onze eigen cupcake versieren!

En dat was het weer voor deze week! Hier in het Noorden de laatste week van de vakantie, dus vanaf volgende week weer andere diensten en een andere sfeer. Ben jij alweer begonnen na de vakantie?

Laat een comment achter

Mijn andere blogs