Favo FridayHET IS...

Favo Friday #28

geschreven door Marit augustus 25, 2017 2 Comments

Heyyyy, daar zijn we weer! Met een gloednieuwe Favo Friday! Ik ga weer mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (18 augustus t/m 24 augustus). Een week met veel Noorderzon en veel slaapdiensten. Goeie combi? Nee. Leuke week? Ja! Kijk maar mee!


Jaaaaaa Noorderzon!!! En die begin ik zoals altijd bij de satékraam, yum! Samen met de running girls gingen we samen eten en drinken.


Door de eigenaar van de satékraam werden we getrakteerd op deze oesterzwam-bitterballen. Hij kreeg te horen dat ik ‘een blogger’ was dus vond hij dat ik dit moest delen. It was worth it, super lekker!


De volgende dag liep ik samen met deze knapperd mijn kater eruit. Het running girls-Noorderzon avondje eindigde in Chupito’s met allerlei gekke shotjes! Herkenbaar, haha?


Mijn ouders waren weer terug uit Amerika. Na ons New York tripje zijn zij nog twee weken gaan rondreizen. Lasagna di mami met a lot of bijkletsings!


Koop dit niet. Verslavend lekker. Ik kan ‘m niet in elke supermarkt vinden, maar mijn moeder had er één voor mij gekocht. Ohhhh zo lekker en past overal bij! Op m’n broodje, bij m’n frietjes, bij m’n burgers…


Zondag gingen Kelly en ik + aanhang lunchen bij de Oude Gasfabriek. Echt een hele nieuwe, toffe hotspot! Binnenkort een blog over uiteraard.


Deze tip kreeg ik laatst van een lezer: bloemkoolrijst door je havermout. Ik ben fan van groente in je ontbijt, maar had dit nog niet zelf bedacht. Super handige pakketten bij de Appie te krijgen! Je hebt ze ook met pompoen, courgette en broccoli. Je kunt het ook zelf maken natuurlijk. Zo maakte ik havermout met courgette en mugcake met wortel.


Veel werken betekent goed voorbereiden. Ik maakte mijn favoriete tussendoortje: zwarte bonen brownie. Zo heb ik te komende tijd altijd een tussendoortje (ik vries de helft altijd in).


Praat mar frysk! Bij mijn orthodontist, haha. Mijn beugel was alweer los, dus moest ik terug en werd ‘ie gelijk weer even goed aangetrokken. Het heeft even geduurd, maar inmiddels ben ik gewend aan mijn beugel en heb ik ‘m ‘geaccepteerd’ ;).


Ee spicy mango sapje gehaald bij By Kees in H’veen. Op bezoek bij mijn ouders en ik had zin in gemberrrrrr.


Het recept voor deze heerlijke kip kerrie met mango staat nu online. Serieus de warme maaltijd met mango is zo’n lekkere combinatie. Sowieso proberen!


Na mijn morningrun maakte ik deze eiwitrijke wafels. Altijd een succes en een heerlijk begin van de dag.


Mijn essentials voor een zomerse dag. Een ijskoude Nocco, protein chips (zo lekker!), een smartbar, (alle drie besteld bij Body&Fitshop) het nieuwe boek van Fit.nl (aanrader! Heel informatief en duidelijk beschreven), aardbeien en natuurlijk mijn zonnebril en hoedje. Dat de zomer nog maar laaaaaaang mag duren!


Gister mijn derde en laatste slaapdienst van deze week gehad. Kan niet wachten om het hele weekend weer in mijn eigen bed te liggen! Verder nog genieten van de laatste paar dagen Noorderzon. Naar welke food-tent moet ik echt nog heen dit weekend? Let me know!

Happy Friday! ♥

2 Comments

Bianca augustus 25, 2017 at 17:08

Het was weer super leuk om te lezen.

Antwoord
Dianne augustus 30, 2017 at 09:56

Zo te zien heb je een geslaagde week gehad, hihi! Leuk! En de kip kerrie met mango recept lijkt me mega lekker zeg!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram