Favo FridayHET IS...

Favo Friday #26

geschreven door Marit juni 30, 2017 2 Comments

Een nieuwe Favo Friday, want het is vrijdag! Bijna weekend! Deze week wat minder activiteit op mijn blog, mijn excuses! Ik moest veel werken en had er in mijn vrije tijd gewoon even geen zin in, vind ik stom, maar af en toe zitten die weken ertussen. De komende weken zal ik ook veel moeten werken, maar ga ik me ook bezighouden met de toekomst van mijn blog: wat wil ik en hoe zie ik alles voor me? Hierdoor zal het de komende tijd wat rustiger op mijn blog zijn, maar later hier meer over!
Dat gezegd te hebbende wil ik nu mijn favoriete kiekjes uit de afgelopen week met jullie delen. Kijk je mee?! 


Vrijdagochtend ging ik vanuit mijn slaapdienst gelijk door naar de kapper: “doe maar wat leuks met mijn haar, ik heb een bruiloft.” en zo kwam het eruit te zien, mooi he?!


Het bruidspaar zag er prachtig uit en de locatie was top! Hier doen Tom en ik trouwens geen openingsdans hoor, ik heb eigenlijk geen idee wat we doen, maar we waren in ieder geval happy 😉


Na een super leuke, maar lange dag vrijdag (bruiloft) sliepen we heerlijk uit zaterdag. We ontbeten met gevulde meloen (tip!) en de rest van de dag deden we helemaal niets!


Wat doe je als je dekbedovertrek nog niet droog is wanneer je naar bed wil? Föhnen. Ik was aan het tandenpoetsen en toen zag ik opeens dit achter me, ik ging he-le-maal stuk, hahahahah. 


Zondagochtend wilden een aantal jongeren op mijn werk sporten: yayyyy for me! Zo vaak ben ik niet meer in de sportschool te vinden, dus ik dacht het rustig aan te doen, maar wel als afsluiter nog een dropsetje leg extension te doen. Ik heb 3(!!!) dagen zo’n spierpijn gehad, echt niet grappig meer. Dat doe ik dus niet weer. 


Running Girls Groningen bestaat 4 jaar! Inmiddels ben ik er al een tijdje mee gestopt, Kelly geeft iedere dinsdagavond nog training. Dat wordt dan ook binnenkort gevierd, maar eerst lekker taart eten samen. 


Maandag daagde ik jullie, en mezelf, uit om een dag vegetarisch te eten. Dit werd mijn avondeten! Een salade met geitenkaas, aardbeien en falafel. Wat ik de rest van de dag at? Dat zie je in deze blog.


Dit is wat ik meestal meeneem voor ontbijt als ik slaapdienst heb. Havermout, eiwitpoeder en toppings (nu moerbeien, lijnzaad, kokosblokje en pure chocolade). Super handig en fijn om mijn dag mee te beginnen.

Dinsdagmiddag sprak ik met een vriendinnetje af bij BY KEES in Heerenveen. We gingen beide voor de bietenburger, zo lekker! En dit lieve vriendinnetje stapt zondag in het vliegtuig om een halfjaar in Colombia te werken. Super trots, maar wat ga ik d’r missen!


En als ik toch in Heerenveen ben, een kort bezoekje aan de Body&Fitshop. Mark, met wie ik altijd contact heb omtrent B&F, gaat het bedrijf verlaten… echt super jammer, maar op naar een nieuwe uitdaging! 


Dinsdagavond at ik alleen, zo heerlijk af en toe! Vaak kies ik dan voor zoete aardappel en groenten uit de oven met een lekkere kipburger + veel saus erbij. En dit eet ik dan op tijdens een aflevering Utopia. Ge-nie-ten!!!


Woensdag was mijn spierpijn een klein beetje minder, dus ging ik voor een rustige 5 km. Net voordat de regenbuien kwamen.


Op mijn werk gaan de jongeren steeds vaker naar de sportschool, maar omdat we te weinig Basic Fit pasjes hebben, bedacht ik dat het misschien leuk was om met z’n allen te sporten. De bootcamp moest helaas binnen (buiten goot het) maar wat was ik trots!!! De lamp ging er gelijk aan (jumping jacks) en verder deden we dips (op de stoelen), squats, lunges, buikspieren, burpees… te leuk!

Om 10 uur s’ochtends terug van slaapdienst, zo moe en amper energie, maar toch naar de sportschool… en dan terugkomen met meer energie: love it! Gewoon alleen de oefeningen doen waar ik zin in had en na een uurtje is het dan ook genoeg geweest.


Gisteravond ging ik met Tom Indiaas uiteten. Ohhhh wij houden er zo van! Al die verse kruiden, malse kip en warme naambrood… volgende week een hotspot-blog!

Dat was het voor deze week, hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad! ♥

2 Comments

Marjolein Orsel juni 30, 2017 at 13:51

Oelala, het Indiaas eten… Zou je heel misschien de naam van het restaurant willen verklappen? 🙂
Wij willen dit weekend uit eten en eens naar een ander restaurant dan De kleine Moghul voor Indiaas..

Antwoord
Marit juli 2, 2017 at 16:09

Oh sorry Marjolein, (te) late reactie. Maar er gaat niets boven Kleine Moghul als ik eerlijk ben! Dit was bij Taj Mahal, prima, maar lang niet zo leuk en lekker als KM!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs