Favo FridayHET IS...

Favo Friday #24

geschreven door Marit juni 16, 2017 0 comments

Daar issie weer: de Favo Friday! Ik heb twee weken overgeslagen, omdat ik één keer een hotspot-blog van Berlijn met jullie deelde en daarnaast waren er wat privé dingen, die niet hoorden bij mijn favoriete momenten van de week. Toch zijn er afgelopen week ook weer genoeg toffe dingen gedaan, die ik graag met jullie deel! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 8 juni t/m donderdag 15 juni)?


Met mijn beste vriendinnetjes! Het middelste vriendinnetje is zwanger (ik ben zo trots en blij!) en het rechtste vriendinnetje gaat voor een half jaar in het buitenland werken. Ons geplande sleep-over werd dus een babyshower verassing! ♥


We deden een quiz, moesten ‘poep’luiers ruiken, de datum raden en daarbij hadden we natuurlijk genoeg lekkers!


Vrijdag begonnen we de dag goed met een ontbijt in Haarlem bij By Lima. Als er pannenkoekjes op de menukaart staan, ben ik om. Heerlijk!


Later op de middag waaiden we uit om het strand in Zandvoort. Die geur, die wind, het uitzicht: heerlijk!En toen was het opeens zaterdagavond en stond ik aan de start van de halve marathon in Zwolle. Samen met deze twee running girls ready to go!


En de medaille! Gefinisht met een dik PR: 1:45:26. Super blij! Mijn raceverslag lees je hier.


Met nog geen 10 uur geleden dat ik over de finish in Zwolle kwam, zat ik alweer in de trein naar Eindhoven! Met spierpijn, ja! Samen met deze #subwayrunningclub winnaars renden we 10 km tijdens de Ladiesrun. Wat was het gezellig!


En wat deden ze het goed! Het was erg warm (zo’n 30 graden) maar iedereen (behalve ik) had een eindtijd onder het uur! Mijn (en hun!) verslag lees je in deze blog


Er werd deze week wat minder gesport (spierpijn!), maar natuurlijk wordt er altijd gewoon goed gegeten 😉 Het recept voor deze banaan-pannenkoekjes met en ontbijtspek vind je hier


Dinsdag ging ik samen met Kelly eten bij Vapiano. Een nieuwe hotspot in Groningen! En ondanks dat ik geen grote pasta-fan ben, vind ik dit toch echt wel heerlijk! Ik ging voor de pasta met zalm. Meer over Vapiano? Dat lees je in deze hotspot-blog.


Woensdag deelde ik mijn Weetje Woensdag over cola en cola light. Er kwamen veel reacties op, voornamelijk die gingen waar ik al over schreef: dat mensen altijd wat te zeggen hebben als je cola light besteld. Heb jij ‘m al gelezen?


Woensdag maakten we weer Tony’s Taart op het werk. Op vele verzoek zal ik zondag het recept delen!

Dat was ‘m voor deze week! Ik beloof dat er volgende week weer gewoon één online staat!
Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en voor nu: happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram