Favo FridayHET IS...

Favo Friday #23

geschreven door Marit mei 26, 2017 0 comments

Van Barcelona gaan we naar Berlijn, maar daartussen zaten ook nog wat dagen die ik ‘gewoon’ in Groningen (en omstreken) spendeerde. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 19 mei t/m woensdag 24 mei)?


Na een kort nachtje (want terug uit Barca), was het Subway tijd! Samen met deze twee running girls maakten we een ochtendje filmpjes en foto’s voor onze Subway (Running Club) samenwerking. Binnenkort meer hierover!


Zaterdag maakte ik pannenkoeken voor ontbijt! Yum!


Zaterdagavond gingen Tom en ik naar de bios: The Circle. Ik vond het wel een leuke film, maar niet denderend… gelukkig vermaakte ik me met de M&M’s. 


Zondag reisde ik naar Eindhoven om een training aan deze meiden te geven. Wat zijn ze goed bezig, he?


We sloten af met een broodje bij Subway. Was super gezellig en ze hebben super goed getraind!


Zo leuk, ik werd herkend bij de Starbucks in Eindhoven toen ik mijn ijskoffie haalde. Vind dat altijd zo gek, maar ook zo leuk dat mensen de moeite nemen om me aan te spreken! En die ijskoffie (in combinatie met de chocolate chip cookie) smaakten heer-lijk!


Ok, niet de meest charmante foto, maar ik wilde toch even laten zien dat ik ook nog wel eens in de sportschool te vinden ben. 


Altijd als de blauwe bessen in de bonus zijn, sla ik deze in! Vers vind ik deze zoveel lekkerder als uit de vriezer. Dus ik maakte blueberry pancakes, yum!


Het recept wat de afgelopen week op mijn blog verscheen was de zoete aardappelpizza. Heb jij ‘m al gemaakt?


Woensdag lunchte ik samen met mijn moeder bij de leukste hotspot van het Noorden: By-Kees. Een bietenburger, mijn favo!


Dit waren echt #bloggergoals, maar sinds kort krijg ik thuis de nieuwe Tony’s smaak opgestuurd. Vind ik echt heel leuk. En heel lekker. Deze zomerse variant is crispy en fris! Verslaat mijn favoriet (puur amandel zeezout) niet, maar zal ik zeker vaker gaan kopen (bij de AH dus!). 

Zoals je misschien al hebt kunnen zien op Instagram, ben ik nu in Berlijn! Volgende week hier zeker meer over!

Hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad, feel free to tell!
Happy Friday ♥

PS. Hou mijn blog volgende week goed in de gaten, het is reden voor een feestje (en dus winacties)!!!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs