Favo FridayHET IS...

Favo Friday #200

geschreven door Marit september 10, 2021 1 Comment
Favo Friday #200

FAVO FRIDAY #200!!! En omdat ik vanaf morgen vakantie heb is dit voorlopig ook de laatste Favo Friday! Ik doe voor het eerst een wimper- en wenkbrauw “lift”, ik vertel over onze liefdesstraat in Groningen en er komt natuurlijk a lot of fooooood voorbij! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 3 t/m donderdag 9 september)?

Favo Friday #200

Een maand geleden heb ik een Facebook pagina aangemaakt “Girl Bosses Heerenveen” en vrijdag spraken we voor het eerst af. Dit was echt super mooi, inspirerend en waardevol! Volgende maand hebben we weer afgesproken!

Favo Friday #200

Vrijdag was ook de dag dat ik een berichtje kreeg dat mijn PORTEMONNEE WAS GEVONDEN (die was ik vorige week kwijt geraakt)! Hij was gebracht bij het gemeentehuis en de eerlijke vinder was niet bekend, maar gelukkig kon ik ze bij de gemeente blij maken met Tony’s 😉 (en ik was uiteraard HEEL blij!)

Favo Friday #200

In de avond had ik een SILENT DISCO! Een vriendin had zin in een feestje en organiseerde dit voor een clubje vrienden. Dit was mijn eerste keer silent disco, maar wauw, ik vond het echt fantastisch! Super grappig ook met die verschillende dj’s/kanalen. Ik wil dit vaker!

Favo Friday #200

Mijn laatste werkweekend voor de vakantie en dit is was ik meenam naar een vroege dienst: Oat me ontbijt, snacks en groente. Lunchen deed ik op de groep!

Favo Friday #200

Na werk gezellig borrelen en kletsen bij vrienden in Assen. Eindelijk een zomeravond!

Favo Friday #200

Door drukte en de 10 km was ik al weer eventjes niet in de gym geweest. Na de vakantie wil ik het weer goed oppakken (is nu het plan)!

Favo Friday #200

De rest van de week bestond vooral uit OAT ME! Heel veel stickeren, zakjes inpakken, schoonmaken, overdragen… er kan namelijk gewoon door worden besteld tijdens mijn vakantie (je bestelling wordt binnen twee dagen verstuurd)!

Favo Friday #200

Sinds een aantal maanden heb ik deze spijkermat en ik heb er zoveel baat bij! Ik ga er iedere avond voor het slapen gaan 10 tot 15 minuten op liggen met mijn rug. De drukpunten zorgen voor doorbloeding en het zorgt bij mij vooral voor ontspanning, wat weer bijdraagt aan een goede nachtrust. Ik had het op Instagram gezet en kreeg heel veel enthousiaste berichtjes van mensen die het gebruikten voor rugklachten en er echt beter door sliepen. Ik ga ‘m missen op vakantie!

Favo Friday #200

Donderdag stond er een dagje Groningen op de planning! Laatste dingetjes shoppen voor vakantie, eten met mijn schoonfamilie

Favo Friday #200

… en voor het eerst in mijn leven een wenkbrauwen- en wimpers lift! Ik ben nooit zo met make-up bezig en op vakantie al helemaal niet, dus het leek me leuk om dit eens te proberen. Wenkbrauwen worden (gelukkig) nog iets lichter… blij mee! Leuk om eens te doen.

Favo Friday #200

Eindelijk lunchen bij FLFL, waar ik ging voor de falafel wrap. Mega lekker!

Favo Friday #200

Ook nog even langs bij mijn zusje, waar ze dit hoekje elke keer weer anders heeft. Love it!

Favo Friday #200

De Poelestraat, onze liefdesstraat! Hier hebben Tom en ik elkaar ontmoet (7 jaar geleden), hebben we onze eerste date gehad, onze eerste zoen, de straat waar hij me verkering heeft gevraagd en de straat waardoor we het eerste jaar altijd naar elkaars huis toe moesten lopen (daarna gingen we samenwonen, haha). Heerlijk om deze straat weer zo bruisend te zien, op (wellicht) de laatste zomeravond!

Dat was ‘m voor deze week, maar ook voor de komende tijd! Eerst vakantie en daarna kijken of en wanneer ik het weer ga oppakken.

Liefs ♥ 

1 Comment

Ingrid september 10, 2021 at 22:45

Het klinkt een beetje alsof je gaat stoppen met je blogs, ik hoop het niet!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs