Favo FridayHET IS...

Favo Friday #20

geschreven door Marit mei 5, 2017 0 comments

Nummertje 20 alweer! Al 20 Favo Friday’s en al ACHT maanden wacht ik op WARMTE in Nederland. Mensen, kinders, dit is toch verschrikkelijk? Dit is toch niet wat we willen? Het is 5 mei en het is gewoon 9 graden buiten. Op bevrijdingsdag. Tijdens het bevrijdingsfestival.

Sorry, ik moest gewoon even klagen. Daar laat ik het ook bij, want het is tijd voor mijn favoriete momentjes uit de afgelopen week (zaterdag 29 april t/m donderdag 4 mei). Kijk je mee?


Zaterdag reden we terug vanuit Zuid-Frankrijk. 13 uur zitten, zitten, zitten. Die dag konden we alleen nog maar slechter maken met… Mac donaldsssss! Genieten hoor!


Dat fietsen vond ik voor eventjes hartstikke leuk, maar ik kon niet wachten om mijn hardloopschoenen weer aan te trekken! Zondag was het een prachtige dag om te lopen. Benieuwd naar de sport-events die op mijn planning staan? Ik vertelde je er gister van alles over.


Ik heb denk ik nog nooit zoveel boodschappen in één keer gehaald. Ik denk dat ik überhaupt, sinds dat ik op mezelf woon, nog nooit een winkelwagen heb gebruikt. Na-vakantie-boodschappingssss!


Wat een prachtige dag was het zondag! Tom en ik sloten onze heerlijke vakantie af met een biertje en een wijntje. Heerlijk!


Da’s even wennen! Geen fitbit meer om de pols, maar gewoon mijn ‘normale’ horloge. Ik was het even zat om bezig te zijn met stappen. Ik vind het heel leuk om inzicht te krijgen in mijn stappen en activiteiten, maar even zonder vind ik ook wel erg lekker!


Maandag: een nieuwe week, een nieuwe maand. In de Challenge Monday daagde ik jullie uit om elke dag anders te ontbijten. Ik begon natuurlijk met mijn favoriete ontbijt: warme havermout met chocolade en fruit. De rest van mijn ontbijtjes kun je terugvinden op Instagram.


Ik vind sushi dus super lekker, maar ik vind het nooit zo fijn eten. Sushi in a bowl vind ik dus veel gemakkelijker eten, dus geniet ik er ook veel meer van. Hier vind je het recept.


Ja hoor, ik ging weer donuts halen. Maar deze keer niet voor mezelf, maar voor mijn beste vriend en zijn vriendin. Zij vertrokken namelijk dinsdag voor hun grote reis. Ze vlogen naar de Filipijnen en zijn van plan een jaar weg te blijven. Deze donuts waren voor in de auto onderweg. Ga ze onwijs missen en hoop dat ik ze kan opzoeken komend jaar!


Woensdag was ik in Amsterdam voor een workout met Huawei, gegeven door Anouk Hoogendijk (prof voetbalster) in het Google hoofdkantoor. Super tof! Samen met deze chicks testten we de Huawei horloge tijdens een voetbal circuit training.


Als je hard sport, moet je ook goed eten! Die Groningse koek met roomkaas en aardbeien waren mijn lievelings.


10 kilometer regen. Ik vroeg me echt af waarom ik het deed, maar toen ik doorweekt thuis kwam, voelde het toch wel erg goed en voldaan. Een goed begin van mijn donderdag!

Ik ben nu nog eventjes aan het werk, maar zometeen ga ik uiteraard een kijkje nemen op het Bevrijdingsfestival in Groningen. Zin in! Ga jij vandaag nog iets leuks doen of moet je gewoon werken?

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs