Favo FridayHET IS...

Favo Friday #197

geschreven door Marit augustus 20, 2021 0 comments
Favo Friday #197

Een jaar terug in Nederland, Oat me te koop bij de leukste hotspot van Heerenveen en heel veel eten (en hardlopen)… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 13 t/m donderdag 20 augustus)?

Favo Friday #197

Ik begon de vrijdag met een “Reel” maken voor Instagram! Ik liet zien hoe ik heel makkelijk en snel deze super lekkere en voedzame pannenkoek in elkaar flanste. Ook zien? Bekijk ‘m hier!

Favo Friday #197

In de avond aten we deze heerlijke, vegetarische mango curry uit mijn eBook.

Favo Friday #197

Omdat we afgelopen week één jaar terug in Nederland zijn(!!!) hadden we zaterdag een date-dag gepland. Op de motor toeren door het mooie, zonnige Friesland!

Favo Friday #197

We “strandden” bij ‘t Mirnser Klif, aan de rand van Friesland. Suuuuper veel kitesurfers op het water, dus heerlijk om lekker onder het genot van een ijsje te kijken.

Favo Friday #197

Zaterdag had ik geen zin in de geplande intervaltraining, dus stapte ik op de fiets richting het bos en ben daar gaan wandelen. Zo fijn en mooi!

Favo Friday #197

Zondag gingen we helpen klussen bij Tom’s broertje. Hij stond met zijn koffiekar in het Stadspark, dus eerst een koffietje halen (en Oat me aanschouwen ;)).

Favo Friday #197

Vorige week plaatste ik een aantal stories op Instagram onder het mom van “plinfluencer” en daar ontving ik hele grappige reacties (en vooral foto’s op). Ik word in de familie een expert genoemd, dus ik mocht aan de slag zondag (vreselijk werk!!!).

Favo Friday #197

Geluksmomentje! Ik had maandag als doel om 100 carrot cake zakjes te maken en ik had PRECIES genoeg walnoten!!!

Favo Friday #197

Volgens mij deel ik deze bordjes bijna iedere week, maar echt mijn lievelings op dit moment!

Favo Friday #197

We keken de laatste aflevering van Oogappels (seizoen 3) en wauw, wat een geweldige serie! Super goede acteurs en super mooie onderwerpen! Iedere aflevering wel een keer gehuild (aanrader!).

Favo Friday #197

Dinsdagochtend traditie: rijstwafels appelstroop, schrijven in 6 minuten dagboek (iedere ochtend en avond) en duurlopen! Deze keer 9 kilometer!

Favo Friday #197

Schema tot nu toe, nog twee weken!

Favo Friday #197

Rijstwafel party! Kleurrijk, voedzaam en lekker! 4 x inspiratie voor vegan beleg.

Favo Friday #197

Met mijn mutti lunchen bij Downies & Brownies. Ik ging het voor (vega) 12 uurtje. Vet lekker en hele leuke bediening!

Favo Friday #197

Gelijk even bij By Kees langs om Oat me daar te aanschouwen, want yes! Je kunt nu ook Oat me scoren bij de leukste hotspot van Heerenveen. Super trots!

Dat was ‘m voor deze week! Hopelijk gaan we een wat zonniger weekend tegemoet, want het weer heeft aardig invloed op mijn humeur momenteel.

Have a good one! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs