Favo FridayHET IS...

Favo Friday #196

geschreven door Marit augustus 13, 2021 0 comments
Favo Friday #196

Wakker worden in Utrecht, sporten, werken, eten, vriendinnen… het was een drukke, maar fijne week! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 6 t/m donderdag 12 augustus)?

Favo Friday #196

Wakker worden in Utrecht! Mijn zusje paste op het huis van onze familie en ik bleef gezellig een nachtje slapen.

Favo Friday #196

Donderdagavond gingen we bij Ruby Rose eten (dat las je in de vorige Favo Friday) en vrijdag gingen we lunchen bij “Luc” in het centrum, waar het een planten walhalla was!

Favo Friday #196

Ook even langs bij het leuke winkeltje “Things I like, things I love”, waar ze ook super leuke kleding hadden.

Favo Friday #196

Vrijdagavond vierden we de 30ste verjaardag van Laura in Eindhoven. Dit zijn mijn (middelbare school) besties (één iemand ontbreekt) en er is er nu nog ééntje die nog geen 30 is! (it’s not me, haha)

Favo Friday #196

Nog steeds zo blij met dit (zonnige) hoekje!

Favo Friday #196

Hoe GEWELDIG was deze race!!! Ik heb lopen springen en janken voor de tv, wat een vrouw! En precies toen ik bij werk binnenliep was iedereen aan het juichen voor de 4×400 mannen. Een geweldige afsluiting van een mooie Olympische spelen! Genoten! Gelukkig hoeven we nu maar een half jaartje te wachten 😉

Favo Friday #196

Het was tenslotte zaterdagavond 😉 rapporteren met chippies erbij!

Favo Friday #196

Er stond weer een intervaltraining op de planning: 5 minuten warmlopen, 4 x 6 minuten tempo (met 2 minuten rustig dribbelen tussendoor) en 5 minuten uitlopen. Pittig, maar lekker!

Favo Friday #196

Vorige week deelde ik op Instagram een post met tips voor een betere slaapkwaliteit en ik kreeg daarbij zelf ook een aantal tips, zoals een zoutlamp! Heel fijn qua licht en een rustgevende werking. Gelijk besteld (via “Spiru”) en heel blij mee!

Favo Friday #196

Op het werk eten ze in het weekend tussen de middag warm, dus als ik een late dienst heb dan eet ik thuis ook een warme maaltijd als lunch, zodat ik in de avond mee kan (brood) eten met de groep. Ik maakte alle restjes op in de koelkast: jackfruit balletjes, champignons, asperges, kiem, wortel, rode biet, couscous en feta. Vét lekker!

Favo Friday #196

De nieuwe week begin ik het liefste in de gym!

Favo Friday #196

Met daarna een pannenkoek als ontbijt 😉 Gemaakt van 1 banaan, 1 ei, 2 eetlepels havermout, schepje chocolade proteïne en een scheutje melk. Bakken in kokosolie en afmaken met (amandel) kwark, fruit, zaden en notenboter.

Favo Friday #196

Ik volgde deze week een cursus van Celine Charlotte. Het gaat vooral over wat je zoals met IG stories kunt doen en hoe je hier meer uit kunt halen. Meer informatie, meer inspiratie, meer emotie en meer plezier. Echt een super waardevolle cursus!

Favo Friday #196

Glas water met citroen, glaasje kokoswater, 2 rijstwafels met appelstroop en een vitamine B12 tablet: ready for a run!

Favo Friday #196

Het was dinsdag vooral aan het regenen, maar tijdens de run kwam het zonnetje ook even kijken! Mooi!

Favo Friday #196

Dinsdag en woensdag was ik dan wel vrij van de zorg, ik had in het weekend heel veel bestellingen ontvangen, waardoor mijn voorraad aardig aan het opraken was… knallen dus! Dit was trouwens de grootste bestelling (voor de post) tot nu toe!

Favo Friday #196

Tom wilde gaan hardlopen en ik had ook zin om nog even naar buiten te gaan. Hij hardlopen, ik op de fiets erachteraan!

Favo Friday #196

Mijn voornemen is om weer vaker te gaan wandelen. In de lockdown winter deed ik dat dagelijks, maar het is een beetje verwaterd. Terwijl het zo lekker is na een (thuis) werkdag: even gedachten verzetten en nieuwe energie erin. Gister na een vroege dienst ben ik gelijk naar het bos gefietst voor een prachtige wandeling. Niet alleen vaker wandelen, ook vaker de natuur opzoeken!

Dat was ‘m voor deze week! Komend weekend ben ik VRIJ en ik heb niet veel op de planning… heerlijk!

Wat zijn jouw weekendplannen? Have a good one!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram