Favo FridayHET IS...

Favo Friday #195

geschreven door Marit augustus 6, 2021 0 comments
Favo Friday #195

Borrelen met mijn besties, wegdromen bij Australië avonturen en naar Utrecht… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 30 juli t/m donderdag 5 augustus)?

Favo Friday

Vrijdag vertrokken we weer voor een weekendje Lauwersoog. Toen we aankwamen ging de zon schijnen, waardoor er een prachtige zonsondergang was.

Favo Friday

Natuurlijk ging Oat me mee als ontbijt… yum!

Favo Friday #195

Zaterdagmiddag kwamen mijn besties + aanhang borrelen. Heel gezellig en heel lekkerrrr!

De volgende dag klaarde het eindelijk wat op en maakten we een wandeling in de prachtige, groene natuur van Lauwersoog.

Favo Friday #195

Maandag was het precies twee jaar geleden dat we van Brisbane naar Darwin vertrokken om vervolgens daar twee maanden langs de Westkust van Australië te gaan reizen met onze auto met rooftoptent. Op zulke dagen pak ik altijd één van onze fotoboeken erbij om even helemaal weg te dromen. West Australië is echt het allermooiste wat we hebben gezien tijdens onze reis: groot, rauw, rustig, warm, blauw, rood, wit… prachtig! Maar deze twee foto’s herinnerden mij er ook aan dat ik het niet altijd leuk vond: twee maanden kamperen, lang niet altijd een wc of douche vlakbij, heel veel vliegen, iedere dag een andere plek… toen niet altijd leuk, maar meestal wel en nu vooral heel leuk om aan terug te denken/samen herinneringen op te halen.

Favo Friday #195

Dinsdag was het duurloopdag, deze keer 8 kilometer! Het zonnetje scheen heerlijk, ik liep heerlijk… top begin van de dag!

Favo Friday #195

Daarna de auto in richting werk, waarbij ik altijd een to go beker met thee of koffie meeneem. Luisterboekje aan, koffie erbij, genieten!

Favo Friday #195

Ik kreeg van een aantal mensen feedback dat ze het zonde vonden om iedere keer een Oat me zakje open te maken, als ze gewoon thuis waren. Dus ik heb een aantal kokers besteld om hier mee te gaan testen… goed idee of niet nodig, wat zeg jij?!

Favo Friday #195

Ik zit helemaal in de Oat me flow! Verkoop gaat lekker, de maak gaat lekker, leuke reacties… BEDANKT!

Favo Friday #195

Lang geleden: koffie op het balkon! Deze week liet de zon zich weer wat vaker zien!

Favo Friday #195

Heb ik deze broek altijd aan? Ja. Maakt deze broek me altijd vrolijk? JA! Besteld bij Hip voor de Heb en is de meest comfi broek ever!

Favo Friday #190

Super leuk en een eer: Happy with Yoga heeft mij genoemd in “de top 10 leukste food bloggers”. Check hier de rest van de lijst!

Favo Friday #195

Op bezoek bij vrienden die net hun eerste huis hebben gekocht! Super mooi, groot en onwijs fijn in deze gekke huizenmarkt! Nog meer mensen de wens om een huis te kopen? Wij wel, maar pffffff!

Favo Friday #195

Afgelopen dagen extra knallen voor Oat me, want er staat een nachtje weg en werkweekend op de planning. Stickeren, verpakken en verstuuuuren! (PS. zoekt iemand nog een zomerbaantje? ;))

Favo Friday #195

De dag afsluiten met 12 minuutjes “bedtime” yoga. Als ik in de avond werk, dan blijf ik druk in mijn hoofd… eventjes yoga helpt dan alles (nouja, veel) los te laten en met een rustig gevoel naar bed te gaan.

Favo Friday #195

Gister stapte ik de trein in naar Utrecht om vervolgens een nachtje bij mijn zusje te slapen, die op het huis en de kat van familie past (zoals ik drie jaar geleden!). We gingen samen lekker uiteten bij Ruby & Rose en daarna deden we nog een drankje met ons oude buurmeisje. Love Utrecht!

Dat was ‘m voor deze week! Ik heb vandaag nog een dagje Utrecht op de planning, dan door naar een verjaardag in Eindhoven en morgenochtend begint mijn werkweekend. Allemaal leuke dingen!

Hopelijk heb jij ook leuke plannen. Enjoy! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs