Favo FridayHET IS...

Favo Friday #194

geschreven door Marit juli 30, 2021 0 comments
Favo Friday #194

Vroege diensten, squashen, mijn weerstandsbanden verkocht in de sportschool en heel veel lekker eten! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 23 t/m donderdag 29 juli)?

Favo Friday

Vrijdag begon ik de dag met een vroege dienst (7:30-15:30) op werk. Ik neem dan Oat me als ontbijt mee, vers fruit voor erbij en groente, een reep en een appel voor tussendoor. Lunchen doe ik met de groep.

Favo Friday #194

Even langs de boerderij wandelen om de varkentjes te aaien. Fleurt me iedere keer op!

Favo Friday #194

Na werk gingen we naar mijn schoonmoeder in Assen. Na een heerlijke maaltijd gingen we nog even naar het centrum voor een ijsje: kinderbueno & ferro rocher… YUM!

Favo Friday #194

Zaterdag ging ik wandelen met een cliënt, iets van het terrein af. We kwamen uit bij deze plas. Mooi!

Favo Friday #194

Zoete aardappel uit de oven, broccoli, een vega burger en curry en mayo: iedere week wel een keer op het menu.

Favo Friday #194

Zondag weer een vroege dienst: deze keer de Carrot Cake als ontbijt (doe ik op werk nog melk bij), groente, fruit en nootjes als snack en een gember thee voor in de auto.

Favo Friday #194

Mexicaanse bowls for dinner! Zo lekker dit!

Favo Friday #194

Met pepertjes uit “eigen tuin” ;).

Favo Friday #194

Zondagavond heerlijk bankhangen na drie vroege diensten, samen met twee vriendinnen, rode wijn en uiteraard Tony’s chocolade.

Favo Friday #194

Maandag deed ik vrij weinig en dinsdagavond gingen we heerlijk naar de sauna. Woensdag werd ik herboren wakker en ging ik voor een rondje rennen van 7,5 km!

Favo Friday #194

Snacks voor de komende diensten: brownie van o.a. zoete aardappel en dadels. Ik snijd het in 10 plakken en verpak deze in folie en bewaar het in de vriezer. Erg handig en lekker als tussendoortje!

Favo Friday #194

Dinnerrrrr: rijst, courgette, ui, knoflook, vegetarische (jackfruit) balletjes en zelfgemaakte pindasaus (pindakaas, ketjap en havermelk).

Favo Friday #194

Tom en ik gingen voor het eerst samen squashen! Bakte er niks van, maar vond het wel heel leuk!

Favo Friday #194

Afgelopen week was ik aan het trainen met mijn weerstandsbanden en toen kwam er een vrouw naar me toe om te vragen welk merk ze waren, want ze zagen er zo fijn uit. Ik zei dat ze van mijzelf waren. “Ja, dat snap ik, maar ik wil graag het merk weten, want dan kan ik ze ook bestellen.” Hihi, heel leuk! Ze heeft ze gelijk besteld!

Dat was ‘m voor deze week. Ik heb vanaf morgen weekend! Hopelijk valt de regen een beetje mee.

Wat ga jij doen dit weekend? Enjoy! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs