Favo FridayHET IS...

Favo Friday #192

geschreven door Marit juli 16, 2021 0 comments
Favo Friday #192

Broeken die niet meer passen, papa jarig, lekkers uit de oven en in Lauwersoog in quarantaine… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 9 t/m donderdag 16 juli)?

Favo Friday #192

Tapa’s avond met mijn familie! Heerlijk!

Favo Friday #192

Een prachtige lucht bij thuiskomst.

Favo Friday #192

Samen met mijn vriendinnen zaten we op zo’n leuke plek: Omke Jan. Een heerlijk restaurant (je kunt er ook slapen!) aan het water. Heerlijke wijn, heerlijk vers brood , heerlijke aperitiefjes en vooral heel gezelliggg.

Favo Friday #192

Als nagerecht hadden we een kaasplankje met o.a. de schapenkaas van mijn vriendin’s schapen(boerderij) en dit goddelijke toetje: geroosterde yoghurt met frambozen. Beide zo lekker!

Favo Friday #192

Afgelopen weekend deelde ik op Instagram een story dat de zoveelste broek die ik na onze reis/de lockdown uit mijn kast haal die niet meer past. Jammer voor de broek, maar ik sport er niet meer om en eet er geen ijsje minder om. Ik kreeg hier ontzettend veel reacties op en vond het wel een mooie reden voor een blog hierover.

Favo Friday #192

Hier dat ijsje! We brachten een bezoekje aan Meppel en daar kwamen we bij de IJsmakers terecht: VET LEKKER (karamel en Snickers).

Favo Friday #192

Zondag vierden we mijn vaders verjaardag en gingen we bootje varen op het Lauwersmeer.

Favo Friday #192

Daarna het spelletje “Kubb” spelen met de familie. Ik vind dit zo’n geweldig plan! Ken jij het?

Favo Friday #192

Zusje was er ook, soort van. Haha!

Favo Friday #192

De maandag beginnen met een lesje Pilates. Vind dit een fijne afwisseling als ik geen zin heb in krachttraining.

Favo Friday #192

Zelfgemaakte granola: 200 gram, 50 gram kokos, 50 gram kokosolie, 40 gram honing, 40 gram pompoenpitten, 40 gram zonnebloempitten, 20 gram sesamzaad, 20 gram lijnzaad en een eetlepel kaneel mixen. Half uur in de oven voor 160 minuten.

Favo Friday #192

Leuke tip voor zomeravonden in Heerenveen: Disc Golf. In het groen naast de Weinmakker(straat).

Favo Friday #192

Zomerse couscous salade! Perfect voor de zonnige dagen die komen gaan!

Favo Friday #192

Geroosterde kikkererwten uit de oven (heerlijke snack): kikkererwten laten uitlekken, afspoelen, uitlekken, op bakplaat met papier leggen, paprikakruiden en zeezout erover en dan voor 30 minuten in de oven op 180 graden.

Favo Friday #192

In plaats van een weekendje weg aan de kust, ben ik nu een lang weekend in Lauwersoog, in het vakantiehuisje van familie. Afgelopen week was er helaas een coronings-geval op werk en dus moet ik in quarantaine. Zelf tot nu toe gelukkig nog geen klachten, hopelijk valt het op werk ook mee. Ik heb in ieder geval mijn bikini mee en vermaak me prima de komende dagen 😉

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs