Favo FridayHET IS...

Favo Friday #191

geschreven door Marit juli 9, 2021 6 Comments
Favo Friday #191

Een week met heel veel terrasjes en gezelligheid, een gezichtsbehandeling en toeren op de motor… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 2 t/m donderdag 8 juli)?

Favo Friday

Vrijdag werkt ik tot 18:00 uur, reed ik naar huis en stapte ik direct bij Tom achterop de motor… toeren!

Favo Friday #191

We kwamen in Blokzijl terecht: wat een super schattig, leuk dorp. We haalden heerlijk softijs en ploften neer op een vol terras.

Favo Friday #191

Na een avondje borrelen met mijn schaatsvriendinnen haalden we nog een ijsje. Heerlijk bijgekletst en herinneringen opgehaald.

Favo Friday #191

Zondag was het opnieuw borrelen op het terras, dit keer in Hoogeveen met de vriendinnen van de vriendengroep van Tom. Super gezellig en super lekker!

Favo Friday #191

Ben zeker geen fashionista, maar soms wel heel blij met mijn outfit: flared pants van Costes (woon ik in) en een oversized witte blouse van Noor Amsterdam.

Favo Friday #191

De maandag beginnen in de gym doe ik niet om het weekend te compenseren, maar om de week heel fijn te beginnen. Al die borrelhapjes zorgden voor extra kracht 😉

Favo Friday #191

Ik zorg er altijd voor dat ik genoeg snacks mee heb naar werk. Soms eiwitrepen of zelfgemaakte baksels, maar ook vaak geroosterde kikkererwten en een bakje noten.

Favo Friday #191

Door werk en terrasjes eet ik niet zo heel vaak thuis, maar als ik thuis eet heb ik altijd zo’n maaltijd wat ik dan heel graag maak. Deze periode is dat couscous salade met falafel, feta en groenten met balsamico. Yum! Heb jij ook zo’n maaltijd wat soms meerdere keren per week op het menu staat?

Favo Friday #191

Gister ging ik een dagje naar Groningen. Hoewel ik het erg naar mijn zin heb in Heerenveen, mis ik deze stad soms zo erg! Heel fijn om er af en toe weer te zijn.

Favo Friday #191

Al een paar maanden geleden geboekt en nu was het eindelijk zover: een Relaxation Facial bij Boudoir. Aangeraden door een vriendin en ze had helemaal gelijk: super fijn! Ik vind je lichaam van binnen goed voeden belangrijk, maar vanaf buiten is ook zo belangrijk. Nieuwe afspraak staat gepland!

Favo Friday #191

Alles is toch leuk bij Sissy Boy?!?!?!

Favo Friday #191

In mijn eentje lunchen bij Herbivoor. Genieten!

Dat was ‘m voor deze week! Ik zit er aan te denken om een zomerstop in te lassen op mijn blog, zodat ik me meer kan focussen op Instagram, Oat me, mijn werk in de zorg en… genieten van de zomer zelf! Ik kom hier nog op terug, maar ben ook benieuwd hoe jullie hier tegenover kijken. Leuk om iedere week nog foto updates te zien of gewoon even tijdelijk de stekker eruit?

Fijn weekend toegewenst! ♥ 

6 Comments

Lot juli 9, 2021 at 19:11

Ik vind de foto updates altijd erg leuk om te zien!! Maar ik kan mij ook goed voorstellen dat je je even op andere dingen wilt focussen. Kortom: doe wat goed is voor jou!

Antwoord
Marit juli 22, 2021 at 11:33

Lief berichtje, dank Lot!

Antwoord
Bianca Strooband juli 9, 2021 at 20:03

Graag nog wel je wekelijkse update blijven we nog een beetje op de hoogte;)

Antwoord
Marit juli 22, 2021 at 11:34

Dankje Bianca, ga ik doen! 🙂

Antwoord
Ingrid juli 9, 2021 at 22:50

Zal je updates erg gaan missen!

Antwoord
Marit juli 22, 2021 at 11:34

Ben toch nog even doorgegaan! Voelt goed! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram