Favo FridayHET IS...

Favo Friday #190

geschreven door Marit juli 2, 2021 0 comments
Favo Friday #190

Voor het eerst zonder mondkapje naar werk, wat ik voor eten meeneem naar een vroege dienst en eten bij Paviljoen Pool! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 25 juni t/m donderdag 1 juli)?

Favo Friday #190

Lunchtime! Boterham ei en champignons, boterham hummus, avocado en champignons, rijstwafel XL hagelslag en rijstwafel appelstroop.

Favo Friday #190

En altijd een (cafeïne vrije) cappuccino na de lunch. Ik gebruik dan de oplos(not)coffee (met beetje kokend water) en opgeschuimd havermelk. Heerlijk!

Favo Friday #190

Ze waren weer tijdelijk uitverkocht, maar zijn nu weer vol op voorraad! Mijn weerstandsbanden!

Favo Friday #190

Vrijdagavond! Wijntje, chippies en spelletjes (mijn lievelingsavonden).

Favo Friday #190

Zaterdag 26 juni, de mondkapjes mochten op de meeste plekken er weer af. Zo ook op mijn werk, wat betekende dat ik voor het eerst op mijn werk geen mondkapje op hoefde en dus ook veel collega’s eindelijk zonder mondkapje zag! Op de groep hoefden we geen mondkapje op, maar als je naar een andere afdeling ging/op de gangen wel altijd. Wennen, maar fijn!

Favo Friday #190

Ik had twee vroege diensten, dus beide dagen lekker (en zo handig) een Oat me ontbijtje mee!

Favo Friday #190

Na werk door naar Emmen voor de verjaardagsbbq van vrienden. Zo fijn dat dit ook allemaal weer “kan”!

Favo Friday #190

Dit is wat ik zoal meeneem naar een vroege dienst: zoete aardappel brownie, nootjes, blauwe bessen voor het Choco Chique ontbijt, groenten en een appeltje. Lunch en avondeten doe ik met met de groep, wat in het weekend warm eten is tussen de middag.

Favo Friday #190

Oh ja, en altijd een theetje of koffie mee voor in de auto.

Favo Friday #190

Heel blij met mijn nieuwe, knappe Mizuno hardloopschoenen. Dit zijn de Wave Rider 25 schoenen en zijn neutrale schoenen die zowel geschikt zijn voor lange afstanden, als voor intervaltraining. Ik heb ze gekregen van Mizuno en ben er super blij mee! Zitten heerlijk en heb er mijn eerste twee trainingen (“van 5 naar 10 km”) al op gerend!

Favo Friday #190

Ik heb altijd zulke periodes dat ik een bepaald product opeens heel vaak eet (en dan heel lang weer niet) en dat heb ik nu met couscous. En dan vooral in combinatie met gekarameliseerde ui, courgette, falafel, rode biet en feta. Heerlijk als zowel lunch, als avondeten!

Favo Friday #190

Dinsdagavond ging ik eten bij “Paviljoen Pool” aan het Leekstermeer. Ik deelde deze foto op Instagram met “if you know, you know”, haha. Samen met de drie vriendinnen met wie ik een Videoland account heb, waar we vaak dezelfde programma’s op kijken, kwamen we op het idee om halverwege af te spreken en hier te gaan eten. Dit is het paviljoen van één van de mannen van Prince Charming, vandaar 😉 De man himself hebben we gespot en verder was het vooral, ondanks de regen, een hele gezellige avond.

Favo Friday #190

Woensdagavond kreeg ik op mijn werk zoveel buikkrampen dat ik zelfs eerder ben weggegaan (vreselijk vond ik dat). Donderdag maar lekker rustig aan gedaan en aan het einde van de ochtend gelukkig weer kunnen genieten van mijn favoriete ontbijt: havermout.

Favo Friday #190

Ons avondeten gister: rijst, broccoli (gebakken met ui en knoflook), jackfruit balletjes (aanrader) en zelfgemaakte pindasaus (ook een aanrader!). Yum!

Dat was ‘m voor deze week. Na een werkweekend komt er altijd een vrij weekend en daar heb ik helemaal zin in! Hopelijk heb jij ook een leuk weekend voor de boeg.

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs