Favo FridayHET IS...

Favo Friday #19 vanuit Frankrijk

geschreven door Marit april 28, 2017 2 Comments

Deze keer een Favo Friday vanuit Zuid-Frankrijk! Samen met de familie ben ik op vakantie en wat is het hier fantastisch! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (zaterdag 22 april t/m vrijdag 28 april)?


Zaterdagavond kwamen we na 13 uur rijden aan in Malaucène, Zuid Frankrijk. We hebben een onwijs leuk en schattig huisje tussen de bergen… en met zwembad!


PROOST! ♥


Zondag direct ons eerste tochtje gemaakt. 32 kilometer klimmen en dalen, met uitzichten zoals deze. Genieten!


Ik moest eerst nog erg ‘wennen’ aan de vakantie, dus uitslapen lukte me totaal niet. Om half 7 was ik dan ook al buiten om een stukje te hardlopen. Met zo’n uitzicht is dat helemaal niet erg.


Maandag gingen we met z’n allen naar een markt in Bédoin, een dorp verderop. Hier hebben we ons avondeten voor s’avonds gehaald. Heerlijk al die verse kruiden!


Het is hier allemaal zo mooi. Deze boompjes zie ik ook overal staan, schattig toch?!


Met z’n allen aan een grote tafel. Kip kerrie, rode wijn en heel veel gezelligheid. Genieten!


Dinsdag, de dag van de Mont Ventoux beklimming. Goed ontbijten dus!


Bovenop de Mont Ventoux, WE DID IT! Het hele verslag kun je hier lezen.


Wijn en weerwolven! Doordat mijn twee nichtjes mee zijn, wordt er steeds wel ergens een spelletjes gespeeld, zo gezellig!


Met mijn lieve mama!


Woensdag even geen fietstocht, maar lekker wandelen in een plaatsje verderop. Al die Franse straatjes, ik hou er zo van!


De (gekke) familie in de Franse straten.


Die uitzichten overal… wauw!Ja toch?!


Er wordt hier iedere avond heerlijk gekookt! Helaas wordt er meestal binnen gegeten, want het weer laat ons een beetje in de steek…


Vandaag (vrijdag) onze laatste fietstocht gemaakt. 45 kilometer door de bergen. Het is hier zo prachtig! 


Gin tonic, zon en familie. Niets meer aan doen!


Als je veel sport, moet je ook veel eten 😉 Crêpes!


Morgen vertrekken we weer richting Nederland. Ondanks dat ik het fietsen in de bergen fantastisch vond, heb ik ook weer onwijs zin om te gaan rennen! Mijn volgende run event is de Ladies Run in Eindhoven en in samenwerking met Subway restaurants mag ik NEGEN startbewijzen weggeven! Je kunt je aanmelden via deze link. Wie weet tot daar!

Dat was mijn foto update vanuit Malaucène. VOLOP GENIETEN. Vanavond de laatste avond en dan spreek ik jullie snel weer vanuit Nederland!
Happy Friday ♥

2 Comments

Rosemarijn april 29, 2017 at 14:08

Krijg helemaal zin in vakantie van dit dagboek! Ziet er echt heeeeel leuk uit, zo gezellig met z’n allen! Leuk dat je dat met je familie kan doen hihi 🙂

Antwoord
Marit mei 1, 2017 at 12:59

Ahhhh, ja snap ik! Heel bijzonder dat ik dit kan doen met mijn familie, zo voelde ik het ook! Dankjewel voor je reactie!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram