Favo FridayHET IS...

Favo Friday #188

geschreven door Marit juni 18, 2021 1 Comment
Favo Friday #188

Veel familie en vrienden zien, veeeel lekker eten en veel werken… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 11 t/m donderdag 17 juni)?

Favo Friday #188

Na een paar uurtjes verven bij een vriendin stond de hot tub op ons te wachten. Samen met een koud Bundabergje, heerlijk!

Favo Friday #188

Vanaf nu kun je de havermout zakjes van Oat me tegenkomen in het Stadspark van Groningen! Bij de Koffiekar van “Best Lekker” (mijn schoonbroer) kun je een zakje laten bereiden of zelf meenemen naar huis. LEUKKK!

Favo Friday #188

Onder het genot van Nacho’s gezellig kletsen met mijn zusje bij Kaap Hoorn.

Favo Friday #188

Zomerse tiramisu bij mijn lieve schoonmutti… yummmm!

Favo Friday #188

Stickeren, stickeren, stickeren…

Favo Friday #188

Tip als je graag in het zonnetje wilt laptoppen: zet je laptop in een doos. Zo kun je het scherm beter zien en wordt je laptop beschermd tegen de zon (en je kunt zonnen)!

Favo Friday #188

Sinds een tijdje schrijf ik iedere ochtend en avond in het “6 minuten dagboek“. Op mijn Instagram kreeg ik er veel vragen over en ja, ik vind dit echt super fijn! Het helpt mij om meer stil te staan bij bepaalde dingen, dankbaar(der) te zijn en de dag positief te beginnen en af te sluiten.

Favo Friday #188

Vorige week kreeg ik mijn eerste verzoek voor een opdracht (voor The Food Line-up) voor Oat me! Dinsdag leverde ik 300 zakjes Choco Chique af in Mijdrecht. Trots!

Favo Friday #188

Jaaaa, eindelijk Pauline weer gezien! Mijn Brisbane vriendin die ik al die tijd zwanger heb meegemaakt en nu liep er een blond kereltje rond van bijna 2 jaar! Zo leuk om hem en elkaar te zien!

Favo Friday #188

Woensdag had ik vrij gepland en dat kwam goed uit, want het was super mooi weer! Vriendin Christine nodigde me uit op haar heerlijke bootje en zo vaarden we een middagje over het Sneekermeer.

Favo Friday #188

Wat een warme, maar super mooie dagen hé? Mij hoor je in ieder geval niet klagen, ik hou ervan! Alles in een versnelling lager, ijsjes eten en genieten van de mooie natuur.

Dat was ‘m voor deze week! Ben benieuwd wat we komende week gaan tegenkomen wat het weer betreft.

Fijn weekend toegewenst! ♥ 

1 Comment

Rachel juni 18, 2021 at 09:19

Ik kan er ook echt wel van genieten, maar nu met de zwangerschap is wel alles een tandje lastiger. Plus onze voor en achtertuin zijn nog niet klaar, dus ik kan daar nog niet echt van genieten.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram