Favo FridayHET IS...

Favo Friday #187

geschreven door Marit juni 11, 2021 0 comments
Favo Friday #187

Een weekendje Lauwersoog, korte broeken weer en mijn portemonnee kwijt en gevonden! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 4 t/m donderdag 10 juni)?

Favo Friday #187

Vrijdagavond vertrokken we naar het vakantiehuisje van familie in Lauwersoog. De zon verdween toen we heen reden en hebben we niet weer gezien, toch was het echt een heerlijk weekend.

Favo Friday #187

Uiteraard nam ik een aantal Oat me zakjes havermout mee. Dit is de “Coco Cacao” met banaan, blauwe bessen en een flinke dot pindakaas. YUM!

Favo Friday #187

Ik heb vooral op de bank gelegen, geslapen en gelezen, maar ging er ook nog even uit voor een wandelingetje in de mooie natuur van Lauwersoog.

Favo Friday #187

Ook hebben we een super leuk tentje ontdekt (door mijn moeder): Waddenpaviljoen de Noorman. Bij de haven, met uitzicht op Schiermonnikoog.

Je kunt er heerlijk buiten zitten, maar nu dus ook weer binnenzitten (wat super mooi en gezellig is).

Favo Friday #187

After eight chocolade… you hate it or you love it volgens mij? Ik vind het zo smerig! Jij?

Favo Friday #187

Off to work! Liever geen korte broekjes en hemdjes aan naar werk. Hoe zit dat bij jou werk?

Favo Friday #187

Smoothie time! 2 rode bieten, 1 stengel bleekselderij, halve courgette, 1 mango, scheut havermelk, schepje vanille proteïne, 2 theelepels maca poeder en blenden maar! Afgemaakt met gojibessen, bijenpollen en hennep zaad.

Favo Friday #187

Everybody is a bikini body! Ook met tijgerstreepjes, een kilootje meer of minder en putjes in de billen.

Favo Friday #187

Dit weer, de groene natuur… I love it!

Favo Friday #187

Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste coachgesprek ooit gehad en dat was super fijn! Daarna heb ik mezelf getrakteerd op het leuke terras van “Stek”…

… carrotcake en huisgemaakte ice tea! Genieten!

Favo Friday #187

Na al niet zo’n topdag kwam ik er in de winkel achter dat mijn portemonnee niet in mijn tas zat. Die had ik tijdens het tanken op het dak gelegd en volgens mij was ik die vergeten… snel teruggereden naar de pomp, ‘m niet kunnen vinden, in huilen barsten en dan een Facebook berichtje zien “ben jij je portemonnee kwijt?”. Chocolade meegenomen en mijn portemonnee weer gehaald. De pasjes een beetje scheef, maar het belangrijkste: de meeste mensen deugen!

Hopelijk heb je een fijn weekend tegemoet… enjoy! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs