Favo FridayHET IS...

Favo Friday #184

geschreven door Marit mei 21, 2021 1 Comment
Favo Friday #184

Hoitjessss, daar ben ik weer! Na een blog-vakantie van een dikke twee weken leek het me leuk om met een Favo Friday te beginnen waarin ik mijn favoriete momenten deel uit de afgelopen weken (vrijdag 7 t/m donderdag 20 mei)! Kijk je mee?

Favo Friday #184

Dit was zo leuk! Tom’s broer staat sinds een tijdje dagelijks in het Stadspark met zijn koffiefiets. Mijn schoonmoeder en ik wilden graag eens komen werken, dus een paar weken geleden was het zover. Het was niet heel mooi weer, maar wel super gezellig!

Favo Friday #184

En jaaaa, de terrassen zijn weer open! Zo fijn voor de horeca en ook heel fijn voor ons natuurlijk 😉 Tom en ik smikkelden van deze vega borrelplank bij ‘t Gerecht (in Heerenveen).

Favo Friday #184

Hoewel het vakantie leek op mijn blog, werd er achter de schermen heel hard gewerkt… het einde (of eigenlijk het begin van mijn nieuwe product) is nu echt in zicht. Het product staat en is af, nu de laatste puntjes op de i van de website nog!

Favo Friday #184

Het heeft tot zover deze maand best veel geregend, maar er zitten ook zeker hele mooie dagen tussen. Extra genieten zijn die!

Favo Friday #184

De laatste weken zit ik niet helemaal lekker in mijn vel en ik merk dat het nieuwe product veel tijd vraagt. Vorige week besloot ik het even te laten voor wat het was en lekker even naar Groningen te rijden om in mijn eentje wat winkels bij langs te gaan. Heerlijk!

Favo Friday #184

Kleurrijk, voedzaam en lekker eten helpt altijd! Daarom maakte ik deze smoothie bowl met rode biet en mango. Komende dinsdag het recept op mijn blog!

Favo Friday #184

Dit was het laatste rondje op deze skeelers, want na 10 jaar heb ik nieuwe gekocht! In mijn schaatsperiode vroeger skeelerde ik op andere skates, maar ik vind deze fijner voor af en toe een rondje in de omgeving. Hopelijk snel een rondje op mijn nieuwe!

Favo Friday #184

Mijn verslaving op dit moment: pan tosti met (vegan) kaas en een gebakken ei, met curry erbij. Ohhhh zo lekker (alles met curry is lekker).

Favo Friday #184

Wat ook heel lekker is: de vegan shoarma pizza en de truffel pizza van NY pizza. Mmmmmmm!

Favo Friday #184

Eindelijk heb ik een menstruatiecup gekocht! Heel benieuwd of dit voor mij werkt en vooral of het echt zo fijn is als dat ik om mij heen hoor. Gebruik jij er ook een menstruatiecup?

Favo Friday #184

Sinds gister voel ik me een echte BH’er (haha), want ik sta suuuuper groot op de voorkant van Groot Heerenveen, een maandelijkse krant van Heerenveen. Spannend en leuk!

Dat waren wel zo’n beetje de hoogtepunten uit de afgelopen weken. De komende dagen keihard knallen aan mijn product en dan hopelijk volgende week LIVE!

Happy Friday! ♥ 

1 Comment

Evelien mei 21, 2021 at 10:48

Leuk dat je in die krant staat joh! 🙂 Ik gebruik ook de Organicup en sindsdien nooit meer wat anders. Was wel even oefenen (inclusief paniekmomentje), maar na 1 ongesteldheid had ik het wel onder de knie. Heel fijn ding! Hoop dat het ook voor jou werkt.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs