Favo FridayHET IS...

Favo Friday #183

geschreven door Marit april 30, 2021 1 Comment
Favo Friday #183

Na twee jaar weer Koningsdag in Nederland, project balkon is bijna af en natuurlijk veel (oranje) eten! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 23 t/m donderdag 29 april)?

Favo Friday #182

Vrijdag werd Koningsdag gevierd op mijn werk. Niet alleen lekkere oranjekoek, maar ook Koningsspelen! Een super leuke dag/dienst.

Favo Friday #183

Zaterdagochtend was het zo mooi buiten, dat ik weer eens wat verder rende dan mijn 5 kilometer rondje… 7,5 km!

Favo Friday #183

Ik heb al jaren altijd een “Flipbelt” om tijdens het rennen. Een band met meerdere ingangen waar je bijvoorbeeld je mobiel, gelletjes, sleutels in kunt doen en dit dan rondom je middel kunt verdelen. Bij mij blijft ‘ie goed op de plaats zitten, alles blijft er goed in zitten en het is er ook makkelijk uit te halen. Gekocht bij Runnersworld!

Favo Friday #183

En yessss, de Fit with Marit weerstandsbanden zijn weer op voorraaaaaad!

Favo Friday #183

Zaterdag was zo’n mooie dag, dus Tom, mijn zusje en ik besloten na een ochtendje werken naar Groningen te rijden. Gezellig koffie halen bij de nieuwe koffiefiets van Tom’s broertje (in het Stadspark, aanrader!).

M’n zusje en ik gingen gelijk aan de slag met de borden, want die waren nogal mannelijk geschreven. Volgend weekend gaan mijn schoonmoeder en ik een dagje koffie’s verkopen (als het mooi weer is, hehe), super veel zin in!

Favo Friday #183

We sloten de fijne dag af met afhaal Chinees. Echt heel lang geleden, maar zo lekker!

Favo Friday #183

Zondag gingen we samen met vrienden wandelen in Oranjewoud. Walk & talk!

Favo Friday #183

De maandag begon ik fris & fruitig met een rondje wandelen in de buurt. Koud, maar met een prachtige zonsopkomst!

Favo Friday #183

En toen was het Koningsdag! Ik maakte deze twee heerlijke oranje smoothie bowls

Favo Friday #183

… en uiteraard een oranje tompoes bij de koffie! YUM!

Favo Friday #183

Verder hadden we ook nog een soort oranje(?) middag… mijn moeder en ik gingen namelijk stof om de balkonkussens naaien...

Favo Friday #183

Het eindresultaat! Tom heeft van oud steigerhout een bankje gemaakt, daarbij hebben we schuimkussens op maat besteld en zelf een stof (bij Kwamtum) uitgezocht en er omheen genaaid. Nu nog (andere) kussens, planten en lampjes en dan zijn we klaar voor de zomer op ons balkon!

Favo Friday #183

Ik probeer iedere week twee keer thuis te sporten met dumbells en banden. Een half uurtje knallen in de ochtend! Niet altijd zin in, maar daarna altijd een goed gevoel!

Favo Friday #183

Lunch: speltboterham met hoemoes, avocado en kiem, een speltboterham met (vegan) kaas en een gebakken eitje en twee rijstwafels met appelstroop en pindakaas (de hagelslag was op, haha)!

Favo Friday #183

Terwijl ik deze Favo Friday schrijf zijn we bijna aangekomen op de (bijna) laatste dag van #STAPRIL! Nog één dagje (minstens) 10.000 stappen op de stappenteller, maar daarna gaat de Fitbit weer af. Waarom? Dat vertel ik je in deze blog!

Dat was ‘m voor deze week! Tussen de foto’s door ben ik vooral bezig geweest met mijn voedingsproduct. Elke dag komen we een beetje dichterbij de verkoop, maar er moet nog wel wat gebeuren. Volgende week zal ik vertellen wat het gaat worden!

Vandaag heb ik een vrije dag gepland en dit weekend een werkweekend. Wat zijn jouw weekendplannen?

♥ 

1 Comment

Rachel mei 1, 2021 at 09:57

Je tracker ziet er goed uit en die tompoes ziet er ook wel heerlijk uit zeg!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram