Favo FridayHET IS...

Favo Friday #182

geschreven door Marit april 23, 2021 1 Comment
Favo Friday #182

Mooie lentedagen, late diensten, vroege diensten, vrije dagen en seed cycling in mijn ontbijt! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 16 t/m 22 april)?

Favo Friday #182

Ons weekend begon met afhaal! We hadden geen zin om te koken, maar ook geen zin in iets “ongezonds”, dus hebben van alles bij mijn favoriete hotspot (By Kees) besteld: curry, quiche, salade en speltpizza. YUM!

Favo Friday #182

Vrijdag deelde ik op Instagram dat ik nog wel eens moeite heb met dagen vrij nemen. Omdat ik om het weekend een werkweekend hebt, wil ik doordeweeks dagen “vrij” nemen, zodat ik niet maar door blijf gaan. Wat ik doe is altijd van tevoren mijn agenda te bekijken en dan bij een paar dagen VRIJ schrijven. Zo had ik vorige week vrijdag een vrije dag gepland, voordat mijn werkweekend begon. Wat ik dan doe? Het huishouden, iets bakken, afspreken met vrienden, sporten en niksen! Mooi om herkenning en reacties van jullie te lezen hoe jullie met onregelmatige werktijden omgaan!

https://www.instagram.com/p/CNuEBnQrokW/

Vrijdag was een prachtige dag om te gaan skeeleren! Ik krijg vaak de vraag welke skeelers ik heb, maar deze zijn nodig aan vervanging toe! Tien jaar geleden kocht bij de Perry Sport, maar ik ga op zoek naar nieuwe! (Als ex-schaatster mag ik eigenlijk hier ook niet op worden gezien… haha!)

Favo Friday #182

Smoothie bowl snack! Deze keer met rode biet, mango, vanille proteïne, maca poeder, havermelk en als toppings gojibessen, amandelen, hennepzaad en bijenpollen. Eenmaal de ingrediënten in huis een feestje om te maken en om op te eten!

Favo Friday #182

Zaterdag moest ik om 10:00 uur werken, dus daarvoor kon ik nog lekker naar buiten voor een wandelingetje. Zo blij dat de lente begonnen is!

Favo Friday #182

Van een late dienst op de zondagavond naar een vroege op de maandagochtend. Dit prachtige oranje ochtendzonnetje maakte veel goed!

Favo Friday #182

Geen zin om te koken, maar gelukkig hadden we deze maaltijden van Good Chef in de vriezer. Vegan, 200 gram groente en vooral MEGA lekker!!! Ik ga kijken of ik een kortingscode kan regelen, want dit moeten meer mensen proeven (vind ik)!

Favo Friday #182

Voor deze geweldige koffiebonen heb ik wel een kortingscode! Wij gebruiken deze nu al een aantal maanden en het is top! Lichter gebrand, waardoor de unieke koffiesmaak behouden blijft én een betere prijs voor de koffieboeren. Met code “COFFEEWITHMARIT” krijg je 50% korting op je eerste koffielevering. Pakketje past door de brievenbus!

Pauze in het zonnetje! Het is niet echt mijn week deze week, maar het weer (en mijn bloemetjesbroek) doet veel goed!

Favo Friday #182

Naar aanleiding van mijn ontbijt foto’s krijg ik vaak de vraag of ik aan “seed cycling” doe en yes, I do! Op het gebied van mijn cyclus en bijkomende hormonen probeer ik van alles uit, dus ook dit. Mocht je er meer over willen weten, Google!

Favo Friday #182

Ferrero Rocher Bliss Balls. Ja, die zijn net zo lekker als dat ze klinken, maar dan een stuk gezonder als je zou verwachten! Recept vind je hier!

Favo Friday #182

Hoe kom je gedurende de (werk)dag aan meer stappen/beweging? In deze blog geef ik 8 tips!

Dat was ‘m voor deze week! Nog een dagje werken en dan WEEKEND! Wat zijn jouw weekendplannen?

Happy Friday! ♥ 

1 Comment

Carlijn april 23, 2021 at 09:29

Ik vind het altijd zo leuk en inspirerend om jou Favo Fridays te lezen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs