Favo FridayHET IS...

Favo Friday #18

geschreven door Marit april 21, 2017 4 Comments

Was jij ook helemaal in de war met de dagen? Een maandag die voelde als zondag, een dinsdag die voelde als maandag… De week vloog voorbij! Pasen, een pittige fietstocht en een biosdate. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 14 t/m donderdag 20 april)?


De laatste tijd probeer ik steeds zoveel mogelijk kleur in mijn lunch te stoppen. Allemaal vitamientjes en zo lekker!


Op het werk maakte ik samen met de jongeren een Paas-taart! NOMNOMNOM!


Zaterdag stond er een fietstocht van Groningen naar Heerenveen gepland. Tom en ik hadden er zin in, totdat we zagen dat we 65 kilometer lang volop tegenwind zouden hebben. Ondanks dat ik veel fietstochten in mijn benen heb (ik heb zelfs de Elfstedentocht, 240 kilometer, gefietst!), vond ik deze 65 kilometer super pittig!


Onderweg kwamen we erachter dat we geen geld bij ons hadden. En geen eten. Na 50 kilometer trok ik het niet meer! We ploften ergens neer en bestelden direct taart. Ik zou een plan bedenken hoe we dit gingen oplossen, maar eerst moest ik eten. Geloof het of niet, maar bij het laatste hapje dat ik in mijn mond stopte, zag ik buiten een vriendin lopen!!! ONZE REDDENDE ENGEL! Zooooo toevallig dat de enige vriendin die in dat plaatsje woont (en waarvan ik dacht dat ze niet thuis was), op dat moment daar liep. Zij heeft de taartjes afgerekend en wij hadden energie om de laatste 12 kilometer naar mijn ouders in Heerenveen te fietsen. CHRISTINE BEDANKT!


Eerste Paasdag! Een paasontbijt bij mijn schoonmoeder, wat heeft ze haar best gedaan! Het smaakte heerlijk!


Tweede Paasdag moest ik werken. Samen met wat jongeren gingen we lekker wandelen in het bos.


Ik zei al dat ik van veel kleur in mijn lunch hou. Omdat ik veel vragen krijg wat ik er zoal instop, deelde ik dinsdag mijn recept!


Ik kook bijna nooit pasta. Ik vind het gewoon niet bijzonder lekker, ik hou veel meer van rijst. Toch wilde ik eens wat anders koken voor Tom en mij, hij houdt namelijk wel van pasta. Het werd pasta met spinazie, gerookte zalm en kruidenkaas. Verrassend lekker en ik ga zeker weer vaker pasta koken!


Woensdag ging ik lekker werken met Kelly. Laptopjes open en blogjes schrijven! Onder andere over deze hotspot in Groningen: No 25.


Samen met mijn beste mattie ging ik naar de bios: The Boss Baby. Echt een super grappige film, aanrader!
 
Ik heb vakantie!!! Dit was mijn ontbijtje vanmorgen (vrijdag), ik ga nog lekker sporten, spullen pakken, naar een feestje en dan vertrekken we morgenvroeg naar de MONT VENTOUX!!! SPANNEND!!!

Dat was ‘m alweer! Volgende week foto’s vanuit Frankrijk! Heb jij ook (mei)vakantie of geen vrije dagen te bekennen?

Happy Friday! ♥

4 Comments

Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl april 21, 2017 at 12:03

Helaas, op Pasen na heb ik geen vakantie! Maar de zomer komt eraan, dus dan heb ik tijd genoeg om het in te halen.

Antwoord
Marit april 21, 2017 at 17:27

Ook fijn! Succes tot die tijd!

Antwoord
maartje april 21, 2017 at 17:21

spelling!!

Antwoord
Marit april 21, 2017 at 17:27

? 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram