Favo FridayHET IS...

Favo Friday #178

geschreven door Marit maart 26, 2021 0 comments
Favo Friday #178

Nieuwe spiegels aan de wand, een shootlocatie voor mijn nieuwe product en geen Coupe de Coronings meer (voor- en na foto!)! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 19 t/m donderdag 25 maart)?

Favo Friday #178

Wat was het een prachtige dag vorige week vrijdag! Ik besloot een lekker rondje te gaan skeeleren in de zon.

Favo Friday #178

Zo blij met dit nieuwe bord (van de Hanos)! Perfect voor mijn mugcake!

Favo Friday #178

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand! Blij mee!

Favo Friday #178

Na een werkweekend begon ik de nieuwe week fris met een home workout in mijn nieuwe sportsetje van My Protein!

Favo Friday #178

Mijn #groentevoor12uur moment tijdens een thuiswerkdag.

Favo Friday #178

Zo trots hierop! Zo lang de sportscholen gesloten zijn (mehhh.. nog langer!) bestel je ze voor €29,95 per set! Binnen 2 á 3 dagen in je brievenbus. Hopelijk geeft het je motivatie en blijf je zo lekker in beweging!

Favo Friday #178

Het recept voor deze gezonde, vegan brownies kwam afgelopen week online. Zoooo lekker en een perfect tussendoortje (hier is het inmiddels op)!

Favo Friday #178

Dinsdagochtend ging ik kijken voor een eventuele shootlocatie voor mijn nieuwe product en YES gevonden! In een super leuke Airbnb. Over twee weken gaat het gebeuren en dan hoop ik je ook een kijkje achter de schermen te geven! Zo leuk en zo spannend!

Favo Friday #178

En mijn “home office” begint ook steeds meer (serieuze) vorm te krijgen. Omdat ik met ingrediënten ga werken moet het allemaal op een bepaalde manier.

Favo Friday #178

In het zwart-wit naar werk!

Favo Friday #178

Wandelen met een cliënt in het bos. Heerlijk!

Favo Friday #178

Wortelbroodjes met boekoeloekoeburgers op het menu! Zou ik zelf nooit bedenken, maar gelukkig is daar Hello Fresh voor. Op Instagram had ik een samenwerking en ik deel ‘m hier ook even. Met code “MARITISFRESH” krijg je €45,- korting op je eerste drie boxen! Enjoy!

Favo Friday #178

Na zes maanden was het deze week eindelijk zover: ik mocht weer naar de kapper! Coupe de Coronings veranderde in frisse lente haartjes. Heeeeel blij mee!

En heel fijn om weer heerlijk door het mooie Groningen te wandelen.

Dat was ‘m voor deze week. Ik ga een vrij weekend met leuke plannen tegemoet. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad?

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram