Favo FridayHET IS...

Favo Friday #177

geschreven door Marit maart 19, 2021 0 comments
Favo Friday #167

Relaxen in Lauwersoog, weerstandsbanden alweer bijna uitverkocht en veel bezig met mijn nieuwe (voedings)product! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 12 t/m donderdag 18 maart)?

Favo Friday #177

Vorige week waren we een paar daagjes in Lauwersoog. Het stormde voornamelijk, maar af en toe ook kwam er ook en prachtig (avond)zonnetje tussendoor.

Favo Friday #177

Heerlijk even tot rust komen na een drukke werkweek. Chippies, popcorn, Bundabergje, spelletje, uitzicht… genieten!

Favo Friday #177

Ook tijdens een paar dagen weg een work out met de weerstandsbanden! Die passen altijd in mijn tas!

Favo Friday #177

Bij thuiskomst direct weer pakketjes posten. Ik had net een nieuwe voorraad, maar we zijn alweer bijna uitverkocht! Allemaal toppers die met de banden aan de slag gaan!

Favo Friday #177

Zondag gingen Tom met vrienden hardlopen, dus ging ik gezellig wandelen bij het Bachelhuizerplas (Assen) met één van de vriendinnen en hun dochter.

Favo Friday #177

#groentevoor12uur challenge is nog steeds aan! Ik maakte een smoothie van rode biet, mango, plantaardige proteïne poeder (vanille), maca poeder en maakte het af met nootjes. Yum!

Favo Friday #177

Things are getting serious met mijn product! Ik heb al flink inkopen gedaan (bij o.a. Hanos) en ben ook gezwicht voor het leuke servies wat ze daar hebben…

Favo Friday #177

Afgelopen week maakte ik deze heerlijke Mexicaanse bowls. Plantaardig, gluten- en sojavrij! Zo lekker!

Favo Friday #177

Nog een vegan & sojavrije tip is deze tempeh gemaakt van witte bonen! Iets aan de zurige kant, maar met zelfgemaakte pindasaus heerlijk (gekocht bij Appie)!

Favo Friday #177

Hoe tof is dit?! Met een (Alpro) advertoral in de nieuwe &C!

Favo Friday #177

#groentevoor12uur tijdens een dagje BHV training voor werk.

Dat was ‘m voor deze week! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad? Leuke weekendplannen? Ik heb een werkweekend voor de boeg!

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram