Een dagje Groningen, een nachtje Lauwersoog en a lot of foooood! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 26 februari t/m donderdag 4 maart)?

Vrijdag ging ik gezellig naar mijn zusje in Groningen en daar stonden verse cinnamon rolls op mij te wachten… mmmmmm!

Na een zonnige wandeling door de stad konden we het niet laten en haalden we verse churro’s op de markt… SMULLEN!

Het was volle maan vorige week. Een prachtig gezicht met zonsondergang vanaf de bank.

Vriendin Christine is 30 geworden en dat vierden we met… pizza en wijn!

Zaterdag gingen we een nachtje naar Lauwersoog waar we verwelkomt werden door de zon. Gelijk even wandelen!

Prachtige zonsondergang!

Zondagochtend gingen we een rondje mountainbiken in de omgeving. Zo leuk om te doen! (Lees hier de rest van mijn sportweek!)

Zo zag de rest van de zondag eruit… eten, Netflixxen (Behind Her Eyes!), lezen, chillen! Thuis kan ik ook wel chillen, maar er is toch ook altijd wel iets te doen. Hier hoefden we even helemaal niks wat af en toe toch zo heerlijk is!

Na zo’n weekend (pizza, churro’s, taart, patat…) had ik zin om zondagavond weer gezond te koken: broccoli, zoete aardappel, vegan burger en gekarameliseerde rode ui. AVG’tje, maar dan anders!

Maandag was de leukste dag tot nu toe van 2021! Ik heb namelijk Sam ontmoet, de dochter van vriendin Kelly. Ze is zó schattig en ze zijn nu met z’n drieën zo’n mooi gezin! Ontzettend trots!

To hang or not to hang? Ik heb spiegels bij de Xenos besteld, omdat ik iets op de muur achter de bank mis. We zijn nog een beetje aan het puzzelen met hoe we het precies willen hangen (het lijkt ons leuk om twee te combineren met een ronde spiegel met zwarte rand). Wat vind jij?

Ik had afgelopen week een paar tussendiensten (van 10-18:00 uur). Niet de tijden waarvoor ik in de zorg ben gaan werken, haha! Doe mij maar vroeg of laat. Wel kon ik nog lekker de koffie van thuis drinken, die blijft toch het lekkerst 😉

Ik gebruik weer wat andere ingrediënten voor mijn mugcake dan bij dit recept, dus ik zal as. dinsdag het nieuwe recept delen. Very yummmmmy!

Aankomende week (8-15 maart) is het De Nationale Week Zonder Vlees (En Zuivel). Ik maakte deze plantaardige burgers en ze zijn super lekker en een heel goed idee voor volgende week. Het recept vind je hier!
Dat was ‘m voor deze week. Ik heb een werkweekend voor de boeg! Wat zijn jouw weekend plannen?
Happy Friday! ♥