Favo FridayHET IS...

Favo Friday #174

geschreven door Marit februari 26, 2021 0 comments
Favo Friday #174

Aan mijn product werken in Utrecht, delen over PMS en een flinke slag in mijn haren door de “Curly Girl methode”! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 19 t/m donderdag 25 februari)?

Favo Friday #174

Vrijdag was een leuke dag! Ik ging namelijk met de trein een dagje naar Utrecht om samen met twee meiden aan mijn nieuwe product te werken. Zij helpen me bij voedingsregels, verpakking, design, website, etc. We zijn er samen al een tijdje (op rustig tempo) mee bezig, maar het wordt steeds concreter. Leuk en spannend!

Favo Friday #174

Zo’n foto vind ik leuk om een plekje te geven in mijn Favo Friday. Hopelijk kijk ik er over een jaar naar en kan ik me er niets meer bij voorstellen (reizen met mondkapje)!

Favo Friday #174

Woehhhh, mijn nieuwe pattas! BLIJ!

Favo Friday #174

Vorig weekend schaatsen we nog in -15, dit weekend stond ik op de skeelers met 15 graden. Bizar, maar ook wel bizar fijn! (Lees hier de rest van “mijn sportweek”!)

Favo Friday #174

Na een werkweekend had ik maandag zin om niks te doen en te chillen in de zon op het balkon. Helaas gooide het Saharazand roet in het eten. Wel een lekker temperatuurtje!

Favo Friday #174

Dan maar lekker Netflixxen! Ik heb “Hjem til Jul” uitgekeken. Een super leuke (Zweedse, kerstachtige) serie over een 30jarige (single) vrouw. Inmiddels ben ik begonnen aan Firefly Lanes!

Favo Friday #174

Op Instagram stories deelde ik dat ik mijn dag(en) niet had en dat ik last van PMS had. (1 + 1 =2). Vaak deel ik dit soort dingen niet, omdat ik het onnodig/privé vind en tja… who cares? Toch ben ik hier naar mijn omgeving wel open in en ik vind het heel fijn (en interessant) om over te praten. Er heerst best wel een taboe op, terwijl er zoveel mensen dagelijks/wekelijks/maandelijks mee te maken hebben. Elkaar dan niet alleen de mooie plaatjes (sporten, gezond eten, altijd maar leuke/productieve dagen) laten zien, maar ook af en toe laten zien dat we niet zo productief zijn/pijn hebben/een offday hebben vind ik fijn om bij anderen te zien. Ik vind het fijn om er zelf (vaker) over te delen, al is het om iemand anders een reminder te geven dat het oké is en dat luistern naar je lichaam belangrijk is. Ben benieuwd wat jij hiervan vindt? TMI (too much information) of niet?

Favo Friday #174

Deze boeken hebben mij heel erg geholpen om mijn eigen cyclus beter te begrijpen en meer te luisteren naar mijn lichaam/hormonen. Beide super interessant. Mocht je het ook willen lezen, de Cyclus Strategie is haar eerste boek, de Hormoon Revolutie een opvolger daarvan.

Favo Friday #174

Samen met een havermoutje mijn favoriete ontbijt: mugcake. Ik prak een banaantje, voeg 1 ei, een schepje (vegan) proteïne poeder en 2 eetlepels havermout toe. Even mengen en dan voor 2,5 minuut in de magnetron. Amandel kwarq, fruit, chocolade en pompoenpitten erbij en smullen maar!

Favo Friday #174

Wij zijn al maanden verslaafd aan “Keer op Keer“. Elke dag spelen we het wel een keer en we kregen veel tips om “Keer op Keer 2” te proberen. Na lang uitstellen geprobeerd en we zijn HOOKED! Wat een fantastisch spel!

Favo Friday #174

Een heerlijk, kleurrijk bordje: zoete aardappel gevuld met geroosterde kikkererwten, een spread van avocado en doperwtjes en tomaatjes en haricots verts on the side. Recept vind je hier!

Sinds een paar weken pas ik de “Curly Girl Methode” toe en it works!!! Volgens mij kan iedereen beamen dat mijn haar vrij steil is, maar blijk baar met de juiste producten (nog zoekende hierin) krijg ik een flinke slag! Een leuke ontdekking/bezigheid in de lockdown. Mocht je het ook willen proberen, Google en YouTube is your best friend! Ieders haar is anders en heeft ook andere producten nodig.

Favo Friday #174

Zelf gebruik ik deze producten: shampoo en conditioner (en soms een haarmasker) onder de douche. Daarna wat gel en mousse op nat haar erin “crunchen” en op de dagen dat ik het niet was een creme en “leave in conditioner” om het te “refreshen”.

Favo Friday #174

Smoothie van mango, boerenkool, havermelk, maca en vegan vanille proteïne. Yum!

Dat was ‘m voor deze week. Ondanks de zon niet mijn meest zonnige week, maar vanaf nu kan dat alleen maar in een stijgende lijn omhoog gaan. Een vrij weekend met leuke plannen.

Happy weekend!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram