Favo FridayHET IS...

Favo Friday #173

geschreven door Marit februari 19, 2021 0 comments
Favo Friday #173

Mijn vader op de radio, schaatsen op natuurijs en heeeel leuk babynieuws… dit was de leukste week van de winter van 2021! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 11 t/m donderdag 18 februari)?

Favo Friday #173

Vorige week werd mijn vader geïnterviewd op Radio 1 over het jury-bestaan bij de wedstrijden in Thialf. Al jaren is hij vrijwilliger naast zijn baan en is altijd zo enthousiast. Leuk en trots om zo te zien/horen!

Favo Friday #173

En toen kreeg ik donderdagmiddag opeens appjes binnen dat er echt kon worden geschaatst! Na Tom’s werkdag gelijk onze schaatsen gepakt en naar het Nannewied vertrokken. WAUW!

Favo Friday #173

ZO BLIJ!!!

Favo Friday #173

En dat geweldige mooie (koude!) weer zorgde ervoor dat ik voor het eerst niet meer in het donker reed naar werk voor een vroege dienst! Elke week merk je dat het langer licht is en I love it!

Favo Friday #173

Zo’n lekker middagtussendoortje: peer of appel bakken in kokosolie met kaneel, rozijntjes en noten en dan afmaken met kokosyoghurt. Yum!

Favo Friday #173

Zaterdag was toch wel echt de beste dag van deze winter. Strak blauwe lucht, felle zon en ijs op om op te schaatsen!

Favo Friday #173

Met vele anderen genieten op het Tjeukemeer!

Favo Friday #173

Daarna door met vrienden naar de Deelen waar het ook fantastisch (schaatsen) was.

Favo Friday #173

Patat halen maakte deze geweldige zaterdag compleet. Vooral die geplette kroket doet ‘t ‘m! 😉

Favo Friday #173

Valentijnsontbijt! Ik maakte deze pannenkoekjes voor ons.

Favo Friday #173

Zondag nog even met mijn moeder het ijs op in Heerenveen. Helaas haakte ik al snel af, want ik had zoveel last van de knokkels op mijn voeten… maar alsnog genoten!

Wat hadden we zo’n weekend even nodig hé? De zon op ons gezicht, een strak blauwe lucht, sneeuwpret, ijsavonturen, lachen met elkaar, warme chocomel, muziek overal. Nagenieten, opgeladen en vooral vol nieuwe energie de nieuwe week beginnen!

Favo Friday #173

Maandag had ik opnames bij ons thuis voor een YouTube kanaal en ik vond dit ZO spannend en uit mijn comfortzone! Je zult het misschien niet verwachten, maar ik word zo ongemakkelijk als ik moet praten voor een camera. Was wel een heel leuk team die me op mijn gemak stelde. Hopelijk valt het resultaat mee, haha!

Favo Friday #173

Hier werd ik in ieder geval wel heel blij van: een gevulde groente/fruitschaal!

Favo Friday #173

Snacks mee voor werk: banaantje, noten, rozijnen, wortel, bleekselderij en tomaatjes.

Woensdag had ik een dagje SUST training: Samen Uit, Samen Thuis. Dit is voor het op verlof gaan of buiten het (gesloten) terrein zijn met een cliënt. Erg leerzaam!

Favo Friday #173

En dan het allermooiste moment van deze week: vriendin Kelly heeft mijn nieuwe beste vriendin op de wereld gezet! Welkom allerliefste Sam, ik ben zo zo zo trots op jullie! Wat zul je het leven van je ouders en ons verrijken!

Dat was ‘m voor deze week! Voor mij staat er een werkweekend voor de boeg, maar daar heb ik zin in!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram