Favo FridayHET IS...

Favo Friday #171

geschreven door Marit februari 5, 2021 2 Comments
Favo Friday #171

Wandelen op het strand met Tom, bezig met mijn voedingsproduct en sinds lange tijd weer pilates doen… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 29 t/m donderdag 4 februari)?

Favo Friday #171

Na vijf vroege diensten in één week mocht ik zaterdag eindelijk weer uitslapen, maar om 7:00 uur was ik klaar wakker, haha. Dan maar een rondje hardlopen! Super koud, maar super mooi met de paarse lucht en volle maan.

Favo Friday #171

Niks lekkerders dan een warme mugcake daarna…

Favo Friday #171

De rest van de zaterdag deed ik helemaal NIETS! Naja… maskertje, schaatsen kijken, lezen, scrollen op mijn telefoon, series kijken… heerlijk!

Favo Friday #171

In Nieuw Zeeland reden Tom en ik regelmatig op vrije dagen naar het strand voor een wandeling. Terug in Nederland doen we dat eigenlijk nooit… tot afgelopen zondag! Het was geweldig weer, dus stapten we de auto in richting Callantsoog.

Favo Friday #171

Wat was dat FIJN! De zon, de blauwe lucht, het geluid van de golven, blije mensen, warme chocomelk…

Favo Friday #171

De maandag begon ik met een 30 minuten pilates workout. Ik heb dat voor het laatst gedaan toen ik studeerde, dus het voelde als iets nieuws en was verrassend leuk om te doen. Ga ik vaker doen! Ik volgde dit filmpje.

Favo Friday #171

Daarna uiteraard mijn favoriete havermoutje

Favo Friday #169

De laatste weken veel bezig met het voedingsproduct wat ik “op de markt wil brengen”. De naam is officieel, de ingrediënten en hoeveelheden zijn officieel en nu zijn we (ik krijg hulp van drie TOPPERS!) druk bezig met het design en de website. Ik vind het vooral heel leuk om erbij te doen en ik wil het leuk houden, dus er is geen deadline, maar toch hoop ik het binnen een maand of twee online te zetten. Kun jij raden wat het is?

https://www.youtube.com/watch?v=K56Z12XNQ5c&t=5s

Broccoli – courgette soep! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig, maar het is echt super gezond en lekker (bij de lunch bijvoorbeeld). Recept vind je hier!

Favo Friday #171

Totaal geen favoriet moment… op de vroege, donkere ochtend zag ik op het terrein van mijn werk even deze STEEN over het hoofd… HOE DAN?! Dikke krassen aan de zijkant van mijn moeders(!) auto… argh! Mocht je tips hebben om dit zelf een soort van te herstellen, let me knooooow!

Favo Friday #171

Restjes lunch! Zoete aardappel, vega balletjes, aubergine, kikkererwten en broccoli uit de oven met tomaatjes, kiemgroente, maïs, avocado, rode ui en bietenhoemoes… ik blij, lichaam blij en koelkast blij!

Dat was ‘m voor deze week! Wat ik al zei, voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Dit weekend een werkweekend en dan (fingers crossed) volgende week SCHAATSEN?!?!?!?!?

Happy Friday!

2 Comments

Robin februari 5, 2021 at 10:04

Hopelijk iets met koffieee

Antwoord
Lisanne februari 6, 2021 at 08:55

Wat leuk dat je een pilates filmpje van move with Nicole hebt gedaan! Ik doe er regelmatig eentje van haar kanaal, ik vind ze helemaal top 😁 mocht je toevallig nog meer leuke pilates kanalen weten, ik houd me aanbevolen 👍

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram