Favo FridayHET IS...

Favo Friday #170

geschreven door Marit januari 29, 2021 2 Comments
Favo Friday #170

Wandelen in het bos, koude rondjes rennen door Heerenveen, sapjes en pizza… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 22 t/m donderdag 28 januari)?

Favo Friday #170

Wat was het vrijdag een prachtige dag! Ik werd er helemaal vrolijk van. Bloemetjes broek aan en sapjes halen bij By Kees.

Favo Friday #170

Vrijdag plaatste ik op Instagram ook een “wat ik zoal eet op een late dienst dag”. Dit is wat ik meeneem naar werk: fruit, bananenbrood en een eiwitreep.

Favo Friday #170

We hebben nieuwe “keer op keer” kaartjes en ook de tweede versie besteld. Dit spelletje spelen we bijna iedere dag… zo verslavend!

Favo Friday #170

Beide weekenddagen had ik een vroege dienst op werk. Het was prachtig weer, dus bij terugkomst gelijk met Tom naar het bos gefietst om nog even samen te wandelen.

Favo Friday #170

En bij thuiskomst had ik zin in bankhangen en… PIZZA!

Favo Friday #170

Rondje door Heerenveen: 5 km!

Favo Friday #170

Met deze heerlijke mugcake als beloning 😉

Favo Friday #170

Mijn weerstandsbanden zijn weer op voorraad! Ik ben bang dat dit niet heel lang zal duren, want ik heb een inschattingsfout gemaakt, maar voor alsnog zijn ze via mijn webshop te bestellen!

Favo Friday #170

Tony’s Chocolonely is een petitie begonnen om de kinderarbeid en slavernij in de cacao industrie aan te pakken. Ze hebben daarom vier bekende merken (herken jij ze?) nagemaakt, om duidelijk te maken dat het ook anders (eerlijker!) kan. Ik ontving dit pakketje en heb direct de petitie getekend en ben super benieuwd naar deze smaken!

Favo Friday #170

Ik ga dit hele jaar samenwerken met Flora Plant! Echt heel tof en vooral heel erg lekker. Voor de aftrap van deze samenwerking, maar ook het einde van “veganuary” bedacht ik dat ik cinnamon rolls ging maken met de plantaardige roomboter… en dat is aardig gelukt! Mocht je dit weekend de keuken nog in duiken: MAAK DIT! Verrukkelijk!

Als ik in de ochtend thuis ben is dit meestal mijn ochtendtussendoortje. Portie groente, lekkere rijstwafels en wat nootjes.

Na vijf vroege diensten in één week + Fit with Marit dingen kan ik niet wachten op een vrij weekend! Heb jij leuke weekendplannen?

2 Comments

Dindi januari 29, 2021 at 14:35

Waar is die leuke bloemetjes broek van?

Antwoord
Marit februari 11, 2021 at 11:52

Costessssss!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs