Favo FridayHET IS...

Favo Friday #169

geschreven door Marit januari 22, 2021 0 comments
Favo Friday #169

Thuis met schaatsen op de buis, sneltesten voor een training op werk en sneeuw! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 15 t/m donderdag 21 januari)?

Favo Friday #169

We beginnen de donderdag en vrijdag met een zwangerschaps… oh nee, een corona sneltest, haha! Ik had twee trainingsdagen voor werk en omdat we ook fysiek moesten oefenen, deden we allemaal een sneltest. Gelukkig beide dagen negatief!

Favo Friday #169

Na een intensieve dag lekker wandelen in de Drentse natuur.

Favo Friday #169

ACH (Agressie Conflict Hantering) certificaat gehaald en weeeekend! Patatjes en vegakrokketten gehaald en genieten maar!

Favo Friday #169

Ik ontving dit boek van Els Visser. Ik heb samen met haar hardgelopen in Brisbane en toen haar bijzonder verhaal gehoord. Super tof en vooral inspirerend dat ze daar nu een boek over geschreven heeft!

Favo Friday #169

Zo leuk zulke dingen! Gewoon op een bankje voor een huis en als je een bosje pakt gooi je geld door de brievenbus.

Favo Friday #169

De rest van mijn weekend zag er vooral zo uit: thuis met schaatsen op de buis… heeeeerlijk!

Dinsdag deelde ik op mijn blog het recept van deze homemade en gezonde applecrumble. Heb je het al gemaakt?

Favo Friday #169

Zondag werden we wakker met een witte wereld!

Favo Friday #169

Koud buiten, warm(e cookies) binnen!

Favo Friday #169

True, right?!

Favo Friday #169

Palmboom in mijn koffie! Ik vind januari toch wel echt de minst leuke maand van het jaar… meestal knijp ik er in deze wintermaanden even tussen uit (of zoals afgelopen twee jaar aan de andere kant van de wereld), maar nu zullen we er aan moeten geloven 😉 Het gezellig maken binnen, elke dag even naar buiten, goed blijven eten en elke dag even contact met familie en vrienden… het wordt vanzelf lente!

Favo Friday #169

Super makkelijke & gezonde broccoli – courgette soep ( 4 porties): 4 teentjes knoflook, 2 uien, 1 broccoli, 1 courgette, kruiden en groentebouillon. Alles in stukjes snijden, bakken in olie, 750 ml groentebouillon toevoegen, aan de kook brengen en dan 15 minuten op zacht vuur. Blenden of mixen en smullen maar!

Favo Friday #169

Ik ben nog steeds bezig met het ontwikkelen van een eigen voedingsproduct. Geen haast, maar iedere week weer een paar stappen richting het einddoel. Twee super leuke meiden helpen me hier bij en het begint steeds meer ergens op te lijken (enig idee wat het zou kunnen zijn?)! Afgelopen week ging ik samen met mijn vader even snuffelen bij de Hanos… super leuk!

Favo Friday #169

Mango curry met vega-kip, mijn lievelings! Recept staat in mijn eBook.

Favo Friday #169

Mooie lucht tijdens mijn 5km morningrun!

Lievelings ontbijt: warme havermout met rood fruit, chocolade proteïne, rozijnen, pompoenpitten, kokos en pindakaaaaas. Recept vind je hier!

Dat was ‘m voor deze week! Ik heb een werkweekend voor de boeg. Hopelijk tussendoor wat van de World Cup schaatsen meekrijgen. Wat ga jij doen dit weekend?

Enjoy! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs