Favo FridayHET IS...

Favo Friday #168

geschreven door Marit januari 15, 2021 4 Comments
Favo Friday #167

Brownies, gembershots, zon op het balkon en nog even door blijven gaan met home workouts… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 8 t/m woensdag 13 januari)?

Favo Friday #168

Vrijdagmiddag ging de zon zo lekker schijnen, dat we beide ons werk aan de kant schoven en op de fiets stapten voor een rondje door Heerenveen.

Favo Friday #168

Daarna lekker opwarmen met een chai latte van By Kees.

Favo Friday #168

En brownies van Brownies & Downies… yum!

Regelmatig haal ik een koffiebeker vol gembershots bij By Kees en nu kwamen ze daar op het idee dat ik dit thuis kon invriezen (in een blokjesvorm), zodat ik iedere dag een vers shotje heb! Handig!

Favo Friday #168

“Pizza” van Libanees brood met tomatensaus, groente en kaas. Mmmmm! (Recept van Hello Fresh)

Met m’n vriendinnetjes wandelen in Rotterdam! Stukkie rijden, maar zo fijn om elkaar weer even te zien.

Favo Friday #168

Mugcake morning!

Favo Friday #168

Staat al een tijd op Videoland, maar toch pas onlangs mee begonnen en HOOKED! Inmiddels bijna op het einde van seizoen 3… komt er nog een nieuw seizoen?

Favo Friday #168

Lockdown verlengd met drie weken, dus we blijven “lekker” thuis sporten! Mis de gym wel hoor! Moet me altijd even zetten tot een workout thuis, maar achteraf is het altijd zo’n fijn begin van de dag.

Favo Friday #168

Dit was de workout die ik deed (op Instagram vind je een versnel filmpje van de workout). 10 herhalingen, 3 rondjes en je bent na zo’n 30-40 minuten DONE! (In “Mijn sportweek” lees je wat ik zoal doe in een week!)

De “Oat Bakes” waren weer op voorraad bij My Protein dus gelijk een lading besteld. Heerlijk tussendoortje!

Dit weeeeer! I love it! Heb afgelopen week al keer zonder jas (met dikke trui) op het balkon m’n koffietje kunnen drinken.

Favo Friday #168

Blijft mijn lievelings: zoete aardappel, groente en een vega schnitzell (AVG, maar dan anders!)… de Hellmann’s mayo en Oliehoorn curry maken het helemaal af 😉

De komende twee dagen heb ik cursus voor werk (Agressie Conflict Hantering) met nog een leuke verrassing voor een vriendin tussendoor! Daar volgende week meer over.

Happy Friday!

4 Comments

Aline januari 15, 2021 at 09:26

Hoi Marit, heb je nog tips voor fijne sport matjes die niet schuiven of van een akelig soort (piep)schuimachtig materiaal is gemaakt?

Antwoord
Marit januari 16, 2021 at 13:21

Hoi Aline, ik zou je graag antwoord willen geven, maar ik heb eigenlijk geen idee! Ik heb zelf een hele oude van River Island die ik fijn vind, maar geen idee welke nog meer fijn en niet van schuimachtig materiaal zijn gemaakt… hopelijk kun je zelf iets vinden! 🙂

Antwoord
Ingrid januari 16, 2021 at 19:08

Ik heb laatst een hele fijne gekocht: love generation yoga/fitness mat via bol.com

Antwoord
Marit januari 17, 2021 at 16:25

Wat top dat je (Aline) helpt! Thanks voor de tip!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram