Favo FridayHET IS...

Favo Friday #166: HAPPY 2021!

geschreven door Marit januari 1, 2021 0 comments
Favo Friday #166

Allereerst HAPPY NEW YEAR! Hopelijk heb je een liefdevol begin van het nieuwe jaar gehad en ben je klaar voor 2021! In deze Favo Friday blik ik terug op de afgelopen week de kerstdagen tot en met oudjaarsdag! Kijk je mee met mijn favoriete momenten?

Favo Friday #166

Kerstavond vierden we samen met een 5 gangen vegetarisch verrassingsmenu van Jan Smink. Genieten!

Favo Friday #166

Het dessert aten we bij All You Need Is Love. Ik kan je niet meer precies vertellen wat het was, maar iets met mango en champagne sorbet. Zooo lekker!

Favo Friday #166

Eerste kerstdaging gingen we bij mijn schoonmoeder brunchen. Wat had ze de tafel prachtig en kerstig gedekt!

Favo Friday #166

Voordat we naar het diner gingen nog even lekker wandelen in het bos.

Favo Friday #166

Tweede kerstdag weer wandelen met de familie, maar nu met mijn familie in Oranjewoud.

Favo Friday #166

Tom verzorgde het dessert: tiramisu! Mmmmm!

Favo Friday #166

Ultiem genieten: schaatsen op tv!

Favo Friday #166

8 km morningrun!

Favo Friday #166

Een portie groente in de morgen is een dag zonder zorgen!

 Favo Friday #166

Running Girls Groningen is officieel gestopt en helaas kon er geen afscheidstraining meer worden gegeven. Daarom organiseerden twee running girls als verrassing voor Kelly dat er een groep running girls om de grote vijver in het stadspark stond. Elke vijftig meter een running girl met een waxine lichtje. Zo kon ze een rondje wandelen en toch iedereen nog even zien. Super coronaproof en vooral super bijzonder.

Favo Friday #166

In die bovenste zit chai latte, de onderste is gevuld met gembershots! Tom en ik halen dat meestal één keer per week zodat we iedere ochtend een shotje kunnen nemen!

Favo Friday #166

Feestje op mijn bord: vega balletjes (AH), paprika, avocado, kiem groente, zoete aardappel uit de oven, haricots verts, tomaatjes, soja bonen en bietenhoemoes. Elke hap genieten!

Favo Friday #166

Full moon!

Favo Friday #166

Een paar weken geleden bestelde ik “De Cyclus Strategie” en die las ik in één ruk uit: zo interessant en herkenbaar! Ik bestelde gelijk de opvolger waar ik nu midden in zit. Mocht je alles omtrent je cyclus en hormonen ook interessant vinden (of er bijvoorbeeld last van hebben), dan raad ik je deze boeken zeker aan!

Favo Friday #166

Na een week met veel feestdagen vind ik niets lekkerders dan een grote pan soep maken. Vol vitaminen en heerlijk bij de lunch! Het recept van deze pompoen – zoete aardappel soep staat nu online.

Favo Friday #166

De oliebollen zijn in huis gehaald en als je dit leest hoogst waarschijnlijk al op! Ik werk op oudejaarsavond tot 23:00 uur, dus daarna snel naar huis om de champagne open te trekken.

2021, LET’S GO! Let’s make it a good one!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram