Favo FridayHET IS...

Favo Friday #165: merry christmas!

geschreven door Marit december 25, 2020 0 comments
Favo Friday #165

Wandelen (in de regen), een mega kerstboom en het is (bijna) kerst! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 18 t/m donderdag 24 december)?

Favo Friday #165

Vrijdag begon ik de dag met yoga en dit was het uitzicht vanaf mijn matje. Da’s lekker wakker worden!

Favo Friday #165

Lekker met m’n (zwangere!) vriendin wandelen in het prachtige Oranjewoud!

Favo Friday #165

Tom en ik zijn VERSLAAFD aan het spelletje “keer op keer”. Elke dag spelen we het wel een keer. Wel afgeschermd, haha 😉

Favo Friday #165

Aangezien ik twee maanden geleden een tienritten kaart voor Thialf had gekocht en ze een week later voor publiek sloten, trok ik de skeelers maar aan voor een rondje frisse lucht! Ook leuk!

Favo Friday #165

Crackers met zelfgemaakte pompoen-zoete aardappel soep. Echt hele lekkere soep, dus ik ga het recept snel voor jullie uitschrijven!

Favo Friday #165

Vriendin koopt een mega huis, dus krijgt (van haar ouders) een mega boom! NIET NORMAAL, hahahah! Trots op jou!

Favo Friday #165

In het weekend bedacht ik spontaan dat een #kerststappenchallenge misschien wel leuk zou zijn voor deze (kerst)week. Een stok achter de deur om elke dag even naar buiten te gaan voor beweging en frisse lucht. Doe jij ook mee?

Favo Friday #165

“Haal ik wel!” zeg ik heel vaak op werk, werkt lekker mee voor de stappen, haha. Na het werk vaak nog een klein blokje om. Niet alleen fijn voor de beweging, ook om de dag af te sluiten.

Favo Friday #165

Het weer zat ons de eerste dagen van de week niet erg mee. Hopelijk vandaag en in het weekend mooier weer! Maakt het toch wat leuker 😉

Favo Friday #165

De laatste pakketjes op de post voor kerst! Zo kun je het jaar goed afsluiten en vooral het nieuwe jaar goed en gezond beginnen! T/m 1 januari zijn de weerstandsbanden €29,95, daarna €34,95.

Favo Friday #165

Zo leuk! Vorige week deelde ik het recept voor “kerst koekjes” en afgelopen week heb ik denk ik wel twintig foto’s toegestuurd gekregen van mensen die ze ook maakten, met hun kids, nichtjes, neefjes en/of voor anderen. Makes my day!

Favo Friday #165

Ik probeer de laatste tijd wat minder koffie te drinken, omdat ik er iets te afhankelijk van werd. Toch mis ik het momentje wel, dus nu maak ik op die momenten warme chocomel!

Dat was ‘m voor deze week! Nu ik dit schrijf is het bijna kerstavond, dus ik klap hierna lekker mijn laptop dicht voor de komende dagen.

Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen. Het zal anders zijn dan ooit tevoren, maar dat betekent niet dat we er niet alsnog een onvergetelijke kerst van kunnen maken.

ENJOY! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram