Favo FridayHET IS...

Favo Friday #163

geschreven door Marit december 11, 2020 0 comments
Favo Friday #163

De laatste inwerkdiensten op werk, onregelmatige tijden en weer heel veel lekkers wat bij ons op tafel stond… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 4 t/m donderdag 10 december)?

Favo Friday #163

Het weekend inluiden met wijntjes, chippies en het spel “Keer op Keer”. Dit spelletje spelen we bijna elke dag, haha! Zo verslavend!

Favo Friday #163

Lunch! Twee broodjes hoemoes (baba anousch en zongedroogde tomaat) met avocado en champignons en een broodje XL hagelslag als toetje.

Favo Friday #163

H’veen

Favo Friday #163

Voor onze reis haalden we geregeld roti(vellen) bij de toko in Groningen. Super lekker, dus laatst heb ik ze weer gehaald en dus stond afgelopen weekend vegetarische roti bij ons op het menu. Mmmmmm!

Favo Friday #163

Gymmen! Ik heb de smaak weer te pakken en probeer nu twee keer per week krachttraining te doen!

Favo Friday #163

Zondagmiddag: verse (pastinaak)soep en bananenbrood uit de oven. Klaar voor een nieuwe week!

Favo Friday #163

“Werkbroek” weer aan na een paar jaar, die zat niet zo strak voor de reis, haha. Afgelopen dagen de laatste in werkdagen gehad op mijn nieuwe werk. Moet nog even wennen aan de onregelmatige tijden, maar ik vind het werk heel leuk en heb zin in de komende diensten!

Er wordt niet vegetarisch gekookt op de groep, dus ik neem mijn eigen maaltje mee. Deze keer: mango curry (maar dan met vega-kip)… zo lekker!

Favo Friday #163

Hey ho, let’s go! 2 km inlopen, 3 x 1 km tempo, 1 km rustiger (joggen). 8 heerlijke kilometers!

Favo Friday #163

Mooi, maar koud! Maar mooi!

Favo Friday #163

Mijn all-time favo brekkie: warme havermout met frambozen, blauwe bessen, pompoenpitten rozijnen, pindakaas en de plantaardige proteïne poeder van My Protein. Het receptje deel ik hier!

Favo Friday #163

We hebben gordijnen! En dat maakt ons fijne plekje hier helemaal af. In deze blog vertel ik je er alles over!

Favo Friday #163

Ik vind “cyclussen” dus echt super interessant, dus ik bestelde deze twee boeken om er nog meer te weten over te komen. Ben benieuwd!

Dit was ‘m voor deze week. Hopelijk had jij ook een fijne week!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram