Favo FridayHET IS...

Favo Friday #162

geschreven door Marit december 4, 2020 0 comments
Favo Friday #162

Kickboksen, shooten met Runnersworld en mijn eerste werkdag in de zorg! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 27 november t/m donderdag 3 december)?

Favo Friday #162

De zaterdag begon ik met een uurtje kickboksen! Ik vind dit super leuk, maar het aanbod in Heerenveen is vrij beperkt (vooral qua uren). Afgelopen zaterdag deed ik voor het eerst mee bij “KickSports” en dit was erg leuk en leerzaam! Vanaf nu ga ik hier proberen één keer per week mee te doen!

Favo Friday #162

De rest van het weekend heb ik genoten van het NK Sprint. Zelf schaatste ik vooral lange afstanden, maar op tv vind ik sprint toch wel het allerleukste om te kijken!

Favo Friday #162

Twee nieuwe ondergronden voor mijn food-foto’s!

Favo Friday #162

Zo gezellig! Een kerstboom in de hal van het appartementengebouw! We wonen hier allemaal nog maar kort en kunnen elkaar door de pandemie niet echt leren kennen, maar hebben in de wandelgangen en via het prikbord af en toe contact en zo hebben we allemaal wat ingelegd en staat sinds deze week deze kerstboom te shinen.

Favo Friday #162

Maandag was ik heullll vroeg op, omdat we een dagje gingen filmen/shooten bij de Runnersworld in Rotterdam. Heel leuk!

Favo Friday #162

We filmden een “loopanalyse”. Natasja werkt bij Runnersworld en “speelde” dan ook de werknemer. Ik was de klant!

Favo Friday #162

Altijd wat door mijn havermoutje/ontbijt! Mmmm…

Favo Friday #162

Thuiswerk-outfit!

Favo Friday #162

Zo ziet vaak mijn snack eruit in de ochtend: groenten, noten, gedroogd fruit en rijstwafels met appelstroop.

Favo Friday #162

WE HEBBEN GORDIJNEN! Staat zo knus met die gezellige lampjes erachter… vind je niet? Volgende week zal ik op mijn blog meer vertellen over de gordijnen (inclusief voor- en na foto’s!).

Favo Friday #162

Ik luisterde afgelopen week de podcast van “Damn, Honey” waar Francien te gast was. Ze hadden het over ADHD en haar boek “Druks”, die een dag later op de deurmat lag… heel nieuwsgierig naar!

Favo Friday #162

Het is alweer een tijdje geleden (zo’n 4 á 5 jaar) dat ik bij Wadapartja werkte, maar nog steeds kom ik er heel graag. Nu kan dat natuurlijk wat minder vaak, dus bedachten ze iets super origineels: tsjieskeek op een stokkie! Ze vroegen mij of ik in het testpanel wilde, dus is heb heerlijk lopen smullen en van van feedback voorzien. Ze zullen zeer binnenkort te koop zijn bij Wadapartja!

Favo Friday #162

Met dat grijze, grauwe en gure weer heb ik extra behoefte aan een vrolijk, kleurrijk en voedzaam maaltje! Ik maakte Mexicaans gevulde zoete aardappel en dat was toch een partijtje lekker! Het recept vind je hier.

Favo Friday #162

Zoals ik eerder al vertelde was het deze week zover: ik ga weer werken in de zorg! Ik heb mijn eerste werkdag gehad (was super zenuwachtig) en dat ging super goed en ik vond het erg leuk. Op naar meer!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

Happy Friday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram