Favo FridayHET IS...

Favo Friday #160

geschreven door Marit november 20, 2020 5 Comments
Favo Friday #160

De laatste dagen quarantaine, heel veel eten en ik heb me weer aangemeld bij de sportschool! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 13 t/m donderdag 19 november)?

Favo Friday #160

Het plankje boven met nieuwe lijstjes (Desenio). Love it!

Favo Friday #160

Baking time! Dit zijn alle ingedriënten voor…

Favo Friday #160

vegan Snickers! Een heeeemels recept wat ik gestolen heb van mijn werk in Nieuw Zeeland en wat ik je echt aanraad eens te maken!

M’n vader belde vlak voor etenstijd of we ook wat boerenkool stamppot wilde… zo lief en lekkerrrrr!

Favo Friday #160

Mijn favoriete thee! Vooral ‘s avonds na het eten met wat blokjes chocolade erbij…

Favo Friday #160

Tijdens de quarantaine was ik erg blij met de dumbells, zodat ik thuis krachttraining kon doen. Toch ben ik aardig klaar met thuis sporten en heb me weer aangemeld voor de gym!

Favo Friday #160

Fitnessen in Sportstad (Abe Lenstra stadion)! Ben weer helemaal gemotiveerd en heb super zin om de krachttraining weer uit te bouwen.

Favo Friday #160

Dit tussendoortje is zo lekker en één van mijn favoriete snacks van My Protein. De rest van mijn favorieten? Die deel ik in deze blog!

Favo Friday #160

Woehoe! Dinsdag mocht ik weer naar buiten! Nouja, wandelen heb ik af en toe wel gedaan (leg ik in deze blog uit), maar hardlopen was een week geleden. Ik liep 5 + 7,2 kilometer en voltooide daarmee de ASICS World Ekiden estafette marathon. Was een hele leuke motivatie!

Favo Friday #160

Verder veranderd er natuurlijk niet heel veel, maar ik kon in ieder geval weer zelf boodschappen doen en naar mijn ouders toe.

Favo Friday #160

Blij!

Zo ziet mijn lunch er meestal uit: twee broodjes hoemoes, avocado, kiemgroente, geroosterde kikkererwten en dan als toetje een broodje XL hagelslag. Mmm…

Favo Friday #160

Voedzaam, vullend, lekker en super herfstig: warme havermout met pompoen puree en (plantaardige) vanille kwark. Het (heerlijke) recept schreef ik uit en kun je hier vinden.

Favo Friday #160

Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn (e)boek uitbracht. Nog steeds laat ik me regelmatig inspireren door mijn eigen recepten. Deze keer op het menu: rijst met vega kip-kerrie, mango en boontjes. YUM!

Favo Friday #160

We hebben ons laatste fotoboek binnen en nu is ons rijtje van de reis compleet. Vind het helemaal leuk staan op het plankje achter de bank. Zoveel herinneringen!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week (gehad)!

♥ 

5 Comments

Marcella december 12, 2020 at 18:21

Superleuk, de fotoboeken op dat plankje! Wij moeten ook nog een aantal fotoboeken maken. Goeie reminder!

Antwoord
Marit december 17, 2020 at 14:05

Doen! Ga je geen spijt van krijgen!

Antwoord
Maura februari 9, 2021 at 22:15

Hoi! Ik vroeg me af waar jij je fotoboeken had gemaakt? Lijkt me een goed quarantaine project 🙂 thanks!

Antwoord
Marit februari 11, 2021 at 11:50

Goed idee, heel leuk om te doen! Once Upon, een app die je op je mobiel kunt zetten, een fotoboek aan kunt maken en kunt bewerken wanneer jij wilt! 🙂

Antwoord
Maura februari 11, 2021 at 22:32

Oh leuk, dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram